2-4 verlies Excelsior'31 beloften < 23 tegen University Alabama / Birmingham

Foto bij 2-4 verlies Excelsior'31 beloften < 23 tegen University Alabama / Birmingham

De Excelsior'31 beloften onder 23 jaar hebben vanavond een oefenduel tegen de University Alabama / Birmingham met 2-4 verloren.

Het verschil in fitheid tussen beide teams was groot. De Excelsior'31 beloften onder 23 jaar hebben immers een lang seizoen achter de rug en snakken naar de zomerstop, daar waar het team van de Universiteit van Alabama / Birmingham halverwege het seizoen bivakkeert.

Voor rust kon Excelsior'31 niet of nauwelijks gevaarlijk worden en namen de bezoekers een verdiende 0-2 voorsprong.

Na de korte onderbreking in de rust werd bij beide teams flink gewisseld en beet Excelsior'31 wat nadrukkelijker van zich af en speelde met wat meer flair.

Middels Gertjan Schultink en Marco ten Bolscher (16) kwam de thuisploeg nog op gelijke hoogte. Ilusies op een goed resultaat waren desondanks van korte duur.

Een puntendeling zat er immers niet in, omdat de studentenploeg in de slotfase nadrukkelijk gas bij gaf. Een eindstand van 2-4 was dan ook het resultaat, na 90 minuten.