Dartvereniging De Molle en Excelsior'31 slaan handen ineen

Foto bij Dartvereniging De Molle en Excelsior'31 slaan handen ineen

Dartvereniging De Molle en Excelsior'31 slaan handen ineen

Dartvereniging de Molle zal na dit seizoen van speellocatie veranderen. Na de zomerperiode wordt het clubhuis van Excelsior '31 de vaste thuisbasis.

Op maandagavond speelt dartvereniging de Molle haar competitiewedstrijden onder de vlag van de DVO (Dartvereniging Oost Nederland). In totaal telt een dartseizoen 26 wedstrijden. Deze wedstrijden worden op de maandagavond vanaf 20.00 uur gespeeld. Dartvereniging de Molle bestaat momenteel uit 5 teams. Elk team bestaat uit ten minste 4 spelers. 1 team komt uit in de eredivisie, 3 teams spelen in de derde divisie en 1 team gooit in de vierde divisie. 

Naast de maandagavond, zal er ook op de woensdagavond worden gedart. Naar alle waarschijnlijkheid zal er vanaf september weer een nieuwe ranking worden opgestart. Dit is voor een ieder vrij toegankelijk. Je hoeft dus niet competitie te darten of lid te zijn van dartvereniging de Molle. Wil je in aanraking komen met de dartsport of heb je zin om een avond te darten? Dat kan vanaf het komende seizoen op woensdagavond naar Excelsior!

De komende tijd zal in overleg met het bestuur van Excelsior het een en ander nader worden ingevuld. Zo worden er bijvoorbeeld een aantal vaste dartbanen gecreëerd. Mogelijk dat de jaarlijkse zomerranking al in het clubhuis van Excelsior kan worden gespeeld. Verdere informatie hierover volgt.

Wil je je aanmelden als team of dartspeler of wil je meer weten over dartvereniging de Molle of over het spelen van competitie? Kijk dan op de website van De Molle of mail je vraag naar Jeffrey ter Haar.

Kalender icoon vrijdag 14 maart 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers