Team Sexy's paasfestijn levert €528 op voor Stichting Tsjernobyl Holten

Foto bij Team Sexy's paasfestijn levert €528 op voor Stichting Tsjernobyl Holten

Team Sexy's paasfestijn levert €528 op voor Stichting Tsjernobyl Holten

Het is onderhand een traditie dat Team Sexy (Excelsior'31 7) zich op 2e Paasdag inzet voor het goede doel, in combinatie met het organiseren van een paasfestijn voor iedereen die op welke manier ook bij Excelsior’31 betrokken is. Van jong tot oud, aan iedereen wordt gedacht, door dit actieve seniorenteam van Excelsior’31. 

Dit jaar zette Team Sexy zich in om geld op te halen voor Stichting Tsjernobyl Holten. Zij willen kinderen uit Wit-Rusland, die in radioactief gebied wonen, uitnodigen voor een verblijf in Rijssen en Holten. Door acht weken in een gezonde omgeving te zijn, neemt zowel de lichamelijke als de geestelijke gezondheid van de kinderen flink toe. Met de hulp van gastouders willen ze deze kinderen graag een onvergetelijke tijd geven.

Afgelopen zaterdag werd, voorafgaand aan het thuisduel van Team Sexy tegen ENC'09 (3-0 winst), een cheque van €528,00 overhandigd aan de stichting. Een fantastisch bedrag! 

Team Sexy wil iedereen die meegewerkt heeft aan deze geslaagde dag, met een mooie opbrengt voor het goede doel, hartelijk bedanken!

* Bekijk hieronder de beelden van de overhandiging van de cheque, in het Excelsior'31 TV Weekjournaal


  
 

Kalender icoon vrijdag 27 april 2018 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau