Foto bij Excelsior'31 2 en 3 pakken drie punten

Zowel Excelsior'31 2 als Excelsior'31 3 pakten afgelopen zaterdag drie punten in de tweede speelronde van de competitie.

Excelsior'31 2 wint in Ermelo
* Verslag door Mart Nieuwenhuis
Excelsior'31 2 ging op bezoek bij DVS'33 2. Na 10 minuten kwam de thuisploeg op voorsprong, maar nog binnen een half uur werd het weer gelijk. Een voorzet van Hakan Sandikci verdween via een verdediger van DVS'33 in het doel. Twee minuten later was het opnieuw raak, een voorzet van Jurriaan Seppenwoolde werd tot doelpunt gepromoveerd door Maarten Baan. Tien minuten na rust werd het zelfs 1-3, een lange bal van Daan Ligtenberg kwam terecht in het strafschopgebied en daarvan profiteerde Hakan Sandikci, die zijn tweede treffer van de middag maakte. DVS'33 kwam nog wel terug tot 2-3 maar Bram Lier maakte in de slotminuut de 2-4 en zo pakt Excelsior'31 2 de eerste driepunter van het seizoen. Volgende week gaat Excelsior'31 2 op bezoek bij Owios 2. aanvang 12.30 uur.

90. Bram Lier 2-4

Opstelling Excelsior'31 2: Mart Nieuwenhuis, Kevin Jansen (Ronald van den Berg), Matthijs Seppenwoolde, Daan Ligtenberg, Jurriaan Seppenwoolde, Simon Baysoy, Matthijs Boerman, Hakan Sandicki (Bram Lier), Matthijs Boerman, Jasper Groothuis (Mark van Pijkeren), Maarten Baan (Nick Pijfers), Yilber Haverslag

* Klik hier voor de beelden, gemaakt door Multi-video

Excelsior'31 3 haalt weer uit
* Verslag door Mathay Kahraman
Het derde speelde de tweede competitiewedstrijd tegen 't Harde 2. Vorige week won het derde met 0-8 en 't harde verloor met 1-7. Het zou waarschijnlijk een doelpuntrijke wedstrijd worden en dat werd het ook. Na 20 minuten gespeeld te hebben werd er snel ingegooid door Sven Jagersma en Mathay Kahraman maakte gretig gebruik van het moment en maakte de 1-0. 15 minuten voor rust gaf Sven Jagersma wederom een bal voor maar deze keer maakte een speler van 't Harde een eigen goal. Toen stond het 2-0 en dat was ook de ruststand. Na de rust had Excelsior'31 3 het even moeilijk maar alsnog maakte Sven Jagersma zijn tweede van de dag via een corner die hij bij de tweede paal intikte. Hierna verloor 't Harde al het vertrouwen en werd de 4-0 gemaakt door Mathay Kahraman na een uitstekende voorzet van Jorick Calkhoven. De laatste goal werd gemaakt door Sven Jagersma na een geweldige actie van Jorick Calkhoven en Jorick was niet zelfzuchtig en gaf de bal af aan Sven waardoor hij makkelijk kon intikken. Wederom was het een doelpuntrijk duel. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op de programma tegen de nummer 6 van de ranglijst: SVI 3. Aanvang 14.30 uur.

Excelsior'31 3 - 't Harde 2 5-0 (2-0)
1-0 Mathay Kahraman
2-0 Eigen doelpunt
3-0 Sven Jagersma
4-0 Mathay Kahraman
5-0 Sven Jagersma

Opstelling: Frank Beltman, Wouter Dittrich, Jord Jansen, Barnd Hammer (Joey Gerritsen Mulkes), Sander Gerritsen (Luuk Beldman), Hessel Bruins, Mathay Kahraman, Lars Voortman, Jorick Calkhoven, Frank Averesch. (Dick-Jan Goorman), Sven Jagersma.

Kalender icoon zondag 30 september 2018 14:18 / Algemeen