Excelsior'31 2 heeft aan kwartier genoeg om DETO 2 te verslaan (2-0)

Foto bij Excelsior'31 2 heeft aan kwartier genoeg om DETO 2 te verslaan (2-0)

Excelsior'31 2 heeft aan kwartier genoeg om DETO 2 te verslaan (2-0)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde afgelopen zaterdag thuis tegen DETO Twenterand 2. Bij de gasten zagen we een oude bekende. Alfaro Vlijter, vorig seizoen nog speler bij Excelsior'31, begon in de basis.

Excelsior'31 2 begon uitstekend aan het duel. Na een goed lopende aanval zette Jasper Veltkamp de bal voor op Nick Pijfers, die goed voor z'n man kwam en de bal met links binnen schoot, 1-0. Even later was Nick Pijfers ook belangrijk bij de 2-0. Na goed doorgaan op rechts gaf hij de bal voor en Menno Kamphuis schoot laag over de grond binnen.

Daarna kreeg Nick Pijfers een kans op de 3-0 maar de keeper van DETO kon keren. Thomas Nijkamp kreeg de grootste kans voor DETO voor rust, maar hij schoot over. Daan Ligtenberg werd gevaarlijk voor de Rijssenaren en raakte de paal via een verdediger van DETO. Mart Nieuwenhuis moest nog twee keer redding brengen om DETO niet terug te laten komen in de wedstrijd, waardoor de ruststand 2-0 was. 

Na rust kregen Jasper Veltkamp en Hakan Sandikci nog kansen op een derde treffer voor Excelsior'31 2 maar die viel niet meer. Het bleef bij 2-0 en zo boekt Excelsior'31 2 de vierde zege op rij in de competitie. Zaterdag gaat het op bezoek bij Sparta Nijkerk 2, dat een punt minder heeft en nog ongeslagen is in de Reserve Hoofdklasse. Een mooie krachtmeting!

Excelsior'31 2 - DETO Twenterand 2 2-0 (2-0)
6. Nick Pijfers 1-0
16. Menno Kamphuis 2-0

Opstelling Excelsior'31 2: Mart Nieuwenhuis, Kevin Jansen, Niek Averesch, Daan Ligtenberg, Tom Smoes (Bram Lier), Mark van Pijkeren, Nick Pijfers (Sander Gerritsen), Matthijs Boerman, Menno Kamphuis, Jasper Veltkamp en Hakan Sandikci

* Klik hier voor beelden van het duel, gemaakt door Multi-Video Rijssen

* Klik hier voor het programma, de uitslagen en de stand in de Reserve Hoofdklasse 

Kalender icoon zondag 21 oktober 2018 19:46 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers