Volop media-aandacht Excelsior'31 - Berkum

Foto bij Volop media-aandacht Excelsior'31 - Berkum

Volop media-aandacht Excelsior'31 - Berkum

Zaterdag staat de Overijsselse clash tussen Excelsior'31 en Berkum op het programma in de Hoofdklasse B. Het is razendspannend in de kop van de ranglijst. Excelsior'31 staat op de vierde plek en heeft momenteel twee punten minder dan koploper ACV. Berkum staat zevende op de ranglijst en wil winnen om aansluiting te vinden met de subtop. Duels tussen Excelsior'31 en Berkum staan garant voor goals en spektakel. Reden genoeg om erbij te zijn op De Koerbelt! 

Vrijdag is er in het Excelsior'31 TV Weekjournaal een ruime voorbeschouwing op het duel te zien. 

Ook zaterdag is er volop media-aandacht voor het duel tussen Excelsior'31 en Berkum. 

Vanaf 13.45 uur is Excelsior'31 TV live op Facebook.com/TVExcelsior31. José Nijhof blikt dan met (voormalig trainer van beide clubs) Dennis Demmers vooruit op het duel.

Daarnaast wordt de wedstrijd live uitgezonden bij RTV Oost Sport. De uitzending van De Oosttribune op TV en Facebook begint om 14.20 uur. De wedstrijd wordt van commentaar voorzien door Paul Schabbink en de presentatie is in handen van Daniel Godinho Veiga.

Ook kun je het duel volgen via Radio 350 Sport. Henk Damkat doet live verslag vanaf De Koerbelt. 

Na afloop wordt de wedstrijd op de Facebookpagina van Excelsior'31 TV weer geanalyseerd met Dennis Demmers. In de loop van de avond is bij Excelsior'31 TV ook de samenvatting van het duel te zien. 
 

Kalender icoon zondag 18 november 2018 21:28 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers