Excelsior'31 2 haalt uit tegen Berkum 2 (7-1)

Foto bij Excelsior'31 2 haalt uit tegen Berkum 2 (7-1)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde zaterdag tegen het altijd lastige Berkum 2. Al vrij snel in de wedstrijd kwam Excelsior'31 2 op voorsprong. Nick Pijfers had een goede voorzet in huis op Maarten Baan, die fantastisch binnenkopte, 1-0. Na 23 minuten was het opnieuw raak. Jasper Veltkamp opende op Yilber Haverslag, die eerst tegen de keeper aanschoot, en in tweede instantie de bal binnen kon werken, 2-0. Na rust kwam Berkum terug in de wedstrijd. De bal werd vanuit een hoekschop snoeihard achter doelman Wilco Nieuwenhuis geschoten. Al vrij snel werd de marge weer 2, Jasper Veltkamp gaf een lange bal die tussen een verdediger en de keeper van Berkum viel. De razendsnelle Yilber Haverslag zat er nog net tussen en kon vervolgens in een leeg doel binnenschieten, 3-1. Onder leiding van Maarten Baan liep Excelsior'31 2 uit naar 7-1. De spits scoorde 4 doelpunten in een tijdsbestek van 25 minuten. Met vijf treffers deze middag werd hij dus de 'man of the match'. Zo wint Excelsior'31 2 met ruime cijfers van Berkum 2. Volgende week gaat het op bezoek bij SDC Putten 2. In Putten wordt om 11.30 uur afgetrapt.

Excelsior'31 2 - Berkum 2 7-1 (2-0)
4. Maarten Baan 1-0
23. Yilber Haverslag 2-0