Excelsior'31 3 onderuit bij ZAC 2 (3-0)

Foto bij Excelsior'31 3 onderuit bij ZAC 2 (3-0)

* Verslag met dank aan Jord Jansen

Na een goede overwinning van vorige week, gingen we met zelfvertrouwen naar Zwolle toe. De defensie zag er wat anders uit als tegen Oene, maar het doel was duidelijk; de nul houden. De eerste 20 minuten lag het tempo erg hoog. Hier hadden wij meer moeite mee dan ZAC. Duels werden vaak verloren en we kregen een aantal kansen tegen. Nadat de snelle rechtsbuiten van ZAC naar binnen kwam en zo langs 3 spelers van ons kan wandelen, kon hij hem zo langs keeper Frank schieten 1-0. Na deze goal werden we wakker en begonnen we zelf de overhand te nemen. Yorick scoorde vrij snel na de tegengoal maar deze werd afgekeurd. Of dit terecht was, blijft een raadsel. Ruststand 1 tegen 0. In de rust werd de tactiek niet veranderd en waren we ervan overtuigd dat we deze wedstrijd nog konden winnen. We begonnen sterk aan de tweede helft. Het spel speelde zich voornamelijk op de helft van de club uit Zwolle af. We kregen na een aantal goede steekpassen van Yorick en Kevin een aantal kansen. Maar we verzuimden deze op goal te schieten. Helaas was dit, tegen de verhouding in, bij ZAC wel het geval. 2-0. We leken aardig van slag na deze tegengoal. De linksbuiten van ZAC kon na een mooie steekpass achter onze defensie wegkruipen, en deze langs Frank tikken. 3-0. We werden afgestraft op details. We probeerden nog om de schade te herstellen, maar niets bleek minder waar. Een zure nederlaag waardoor ZAC 3 punten uitloopt op ons. Volgende week verwelkomen we DVS'33 uit Ermelo. De wedstrijd begint om half drie. Tot dan!

ZAC 2 – Excelsior’31 3 3-0 (1-0)

Opstelling Excelsior’31 3: Frank Beltman, Kevin Jansen, Stephen Jansen, Jord Jansen ©, Bram Lier, Sander Gerritsen, Hessel Bruins, Mathay Kahraman, Ronald Brinkman, Sven Jagersma, Yorick Calkhoven.

Kalender icoon maandag 26 november 2018 10:06 / Algemeen