Foto bij Excelsior'31 2 na rust onderuit bij SDC Putten, Excelsior'31 3 heeft makkelijke middag tegen DVS'33

Excelsior'31 2 verliest bij SDC Putten 2
* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Na de ruimte overwinning van vorige week tegen Berkum stond de lastige uitwedstrijd tegen SDC Putten op het programma. Nadat in de eerste helft niet gescoord werd, was het na rust wel raak. De thuisploeg kwam op 1-0. Nog geen drie minuten later werd het zelfs 2-0, een vrije trap werd binnengetikt. De keeper van SDC Putten 2 voorkwam een zekere 2-1 door de bal met de handen (buiten het strafschopgebied) te keren. De scheidsrechter gaf een gele kaart. Even later kreeg Matthijs Seppenwoolde de rode kaart voor het licht vasthouden van een doorgebroken speler. Uit de vrije trap die volgde werd de 3-0 binnen geschoten. Bram Lier maakte er met een afstandschot vanaf de linkerkant nog 3-1 van maar verder kwamen de Rijssenaren niet. Volgende week speelt Excelsior'31 2 de laatste thuiswedstrijd van 2018. Om half 12 is dan VVOG 2 de tegenstander.

SDC Putten 2 - Excelsior'31 2 3-1 (0-0)
51. 1-0
53. 2-0
75. 3-0
80. Bram Lier 3-1

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Kevin Jansen, Matthijs Seppenwoolde, Daan Ligtenberg (Bram Lier), Jurriaan Seppenwoolde, Jesse Beltman, Mark van Pijkeren (Stephen Jansen), Jasper Veltkamp, Carlos Lopes Macedo, Maarten Baan, Yilber Haverslag

* Klik hier voor de uitslagen, de stand en het programma van de Reserve Hoofdklasse

* Bekijk hier de beelden van Multi-video Rijssen

Excelsior’31 3 herpakt zich thuis tegen DVS’33 Ermelo 4.
* Verslag met dank aan Sven Jagersma

Na de verloren wedstrijd van vorige week, uit bij ZAC 2 (3-0), stond ditmaal de nummer 9 van de ranglijst op het programma: DVS’33 Ermelo 4. Met welke bedoeling de Ermeloërs naar Rijssen kwamen weten we nog steeds niet, de geel/zwarten legden ons geen strobreed in de weg. Binnen een paar minuten stonden we dan ook met 1-0 voor, het was Frank Averesch die de score opende. Luttele minuten later verdubbelde hij de score en nog voor rust werd het 3-0 door Ronald Brinkman. Ook na rust was het nagenoeg eenrichtingsverkeer. Nadat Joey Gerritsen Mulkes en Mathay Kahraman binnen de lijnen kwamen voor Hessel Bruins en Ronald Brinkman, werd de 3-0 voorsprong uitgebouwd naar 8-0. Frank Averesch maakte zijn 3e en 4e van de middag en ook Sven Jagersma en Mathay Kahraman pikten hun goal mee. Mooiste goal kwam op naam van Ronald van den Berg, die de bal van een meter of 20 vol de kruising in jaagde.
Volgende week staat de laatste wedstrijd van de eerste helft van het seizoen op het programma, dan gaan we op bezoek bij VSCO’61 3, de nummer 7 van de ranglijst.

Excelsior'31 3 - DVS'33 4 8-0 (3-0)
1-0    Frank Averesch
2-0    Frank Averesch
3-0    Ronald Brinkman
4-0    Frank Averesch
5-0    Sven Jagersma
6-0    Frank Averesch
7-0    Ronald van den Berg
8-0    Mathay Kahraman

Opstelling Excelsior'31 3: Frank Beltman, Luuk Beldman, Barnd Hammer, Jord Jansen ©, Wouter Dittrich, Hessel Bruins (Joey Gerritsen Mulkes), Lars Voortman, Ronald van den Berg, Ronald Brinkman (Mathay Kahraman), Frank Averesch, Sven Jagersma.