Excelsior'31 2 pakt punt in topper tegen AZSV 2 (1-1)

Foto bij Excelsior'31 2 pakt punt in topper tegen AZSV 2 (1-1)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

In de eerste tien minuten was AZSV 2 de bovenliggende partij. Daarna pakte Excelsior'31 2 het op en kwam tegen de verhouding in, na een half uur spelen, op achterstand. Daarna probeerde AZSV door te drukken en het scoorde zelfs een tweede doelpunt, maar deze werd afgekeurd vanwege buitenspel.

Na rust scoorde Excelsior'31 2 de gelijkmaker. Uit een vrije trap kopte Daan Ligtenberg de bal door, waarna Maarten Baan binnen kon schieten, 1-1.

In het laatste half uur waren er kansen voor beide teams om de wedstrijd naar zich toe te trekken maar gescoord werd er niet meer. Een boeiende wedstrijd eindigd verdiend in een gelijkspel, waardoor Excelsior'31 2 als nummer 3 op de ranglijst de winterstop ingaat. 19 januari wordt de competitie weer hervat met een thuisduel tegen CSV Apeldoorn 2.

Toch is het nog geen winterstop voor Excelsior'31 2. Volgende week zaterdag speelt het nog om 16.00 uur in Deurningen voor de beker tegen DSVD 2.

AZSV 2 - Excelsior'31 2 1-1 (1-0)