Excelsior'31 2 hervat competitie met ruime overwinning op CSV Apeldoorn 2 (4-1)

Foto bij Excelsior'31 2 hervat competitie met ruime overwinning op CSV Apeldoorn 2 (4-1)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde de eerste competitiewedstrijd na de winterstop tegen hekkensluiter CSV Apeldoorn 2. Met onder meer Boy Boeloerditi en Niek Davina, die vanuit het eerste elftal voor het eerst dit seizoen minuten maakten in het tweede, begon Excelsior'31 2 uitstekend aan het duel.

Na 15 minuten besloot Mark van Pijkeren eens uit te halen van een meter of 25 en zijn schot vloog in de kruising, 1-0. Na 23 minuten werd het zelfs 2-0, Maarten Baan kopte de 2-0 binnen.

Daarna kreeg Excelsior'31 2 kansen op de 3-0, maar die viel niet. Na rust kwam CSV Apeldoorn terug in de wedstrijd door de 2-1 achter Wilco Nieuwenhuis in het doel te schuiven.

Lang konden de bezoekers niet hopen op een resultaat. Yilber Haverslag scoorde de 3-1. In de slotminuut maakte Mark van Pijkeren er nog 4-1 van. Een uitstekende overwinning om de tweede seizoenshelft mee te beginnen.

Volgende week gaat Excelsior'31 2 op bezoek bij de andere hekkensluiter, Sparta Enschede 2. Aanvang 12.00 uur.

Excelsior'31 2 - CSV Apeldoorn 2 4-1 (2-0)
15. Mark van Pijkeren 1-0
23. Maarten Baan 2-0