Excelsior'31 2 geeft voorsprong uit handen en verliest van DVS'33 (3-4)

* Verslag door Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde zaterdag wederom tegen een concurrent voor het kampioenschap. DVS'33 kwam op bezoek op De Koerbelt. De thuisploeg begon goed aan het duel. Het kwam door twee uitstekende treffers van spits Menno Kamphuis op een 2-0 voorsprong. DVS'33 herpakte zich en wist nog voor rust twee keer te scoren, waardoor men met 2-2 ging rusten.

Na rust leek Excelsior'31 2 een goede stap te zetten naar de overwinning. Nadat eerst Matthijs Seppenwoolde net naast kopte was het even later wel raak. Mark van Pijkeren scoorde de 3-2. Toch gingen de bezoekers er nog met de winst vandoor. DVS'33 scoorde in de 78e en 83e minuut de 3-3 en de 3-4. Daar bleef het bij, na de goede overwinning van Excelsior'31 2 in Hardenberg verliest het nu thuis van een andere concurrent.

Komende woensdag speelt Excelsior'31 2 thuis in het bekertoernooi tegen ATC'65 2. Het duel op De Koerbelt begint om 20.00 uur.

Excelsior'31 2 - DVS'33 2 3-4 (2-2)
9. Menno Kamphuis 1-0
19. Menno Kamphuis 2-0