Excelsior'31 2 met 10 man langs SDV Barneveld 2 (2-0)

* Foto's boven gemaakt door Jan Sanderman, copyright www.excelsior31.nl. In de loop van het weekend volgt hier de volledige reportage.

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde zaterdag de inhaalwedstrijd tegen SDV Barneveld 2. De beginfase van de wedstrijd ging gelijk op. Na 39 minuten spelen moest Excelsior'31 2 moet 10 man verder. Stijn Beverdam haalde wat ongelukkig een doorgebroken speler neer en kreeg de rode kaart. Toch liet Excelsior'31 2 zien dat het ook met 10 man niet onder deed voor SDV Barneveld 2. Het kreeg zelfs een goede mogelijkheid op de 1-0. Jesse Beltman kon alleen op de keeper af en gaf de bal op het laatste moment aan Frank Averesch, die helaas naast schoot. Ook de bezoekers kregen nog een goede kans vlak voor rust.

Na rust kwam Excelsior'31 2 goed uit de kleedkamer en kwam het op voorsprong. Yilber Haverslag had een goede actie in huis en gaf de bal aan Frank Averesch die de 1-0 binnen schoot. In de gehele tweede helft bleven de tien spelers van Excelsior'31 2 strijden als team. Vlak voor het einde kreeg Excelsior'31 2 nog een strafschop en daaruit maakte Stephen Jansen de 2-0. Een echte teamprestatie, de drie punten blijven dus in Rijssen.

Volgende week zaterdag kunnen de Excelsior'31-supporters wederom genieten van een wedstrijd van het tweede elftal op De Koerbelt. In de 1/8 finale van de beker staat het duel tegen Enter Vooruit 2 op het programma, aanvang 14.30 uur.

Excelsior'31 2 - SDV Barneveld 2 2-0 (0-0)
50. Frank Averesch 1-0
89. Stephen Jansen 2-0

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Kevin Jansen (67. Maarten Pluimers), Stijn Beverdam, Jurriaan Seppenwoolde, Tom Smoes (87. Ronald van den Berg), Jesse Beltman, Stephen Jansen, Mark van Pijkeren (46. Matthijs Boerman), Yilber Haverslag, Maarten Baan (82. Bram Lier), Frank Averesch (74. Frank Gerritsen Mulkes)