Oene 2 en Excelsior'31 3 in evenwicht (1-1)

Foto bij Oene 2 en Excelsior'31 3 in evenwicht (1-1)

* Verslag met dank aan Luuk Beldman

Na de nederlaag van vorige week tegen Oranje Nassau 3, stond zaterdag de wedstrijd tegen Oene 2 op het programma. We begonnen in een opstelling met wederom andere spelers dan de afgelopen wedstrijden.

Opstelling Excelsior’31 3 Frank Beltman; Brent Jansen, Brand Hammer, Jord Jansen, Wouter Dittrich (Sven Brinks); Ronald van den Berg, Hessel Bruins, Mathay Kahraman, Bram Lier; Sven Jagersma, Matthijs Zandvoort (Aykan Durmusoglu).

De wedstrijd begon met een paar kansen voor beide ploegen. Na 10 minuten mocht Excelsior’31 3 een corner nemen en deze werd binnen gewerkt door Barnd Hammer! Het was dus al vrij vroeg in de wedstrijd 1-0! In de eerste helft gebeurde verder weinig, beide ploegen kregen een paar kansen maar we gingen rusten met een 0-1 voorsprong voor Excelsior’31 3!

De tweede helft moest Excelsior’31 3 tegen de wind in voetballen, dit was te merken aan het spel van Oene, want ze gingen de lange bal hanteren. Beide ploegen kwamen tot een paar kansjes, maar er werd nog niet gescoord. Na 70 minuten maakte Oene de gelijkmaker door slecht uitverdedigen van Excelsior’31 3, hierdoor werd het dus 1-1 De wedstrijd eindigde ook in 1-1 en dat was een terechte uitslag.

Oene 2 - Excelsior'31 3 1-1 (0-1)
0-1 Barnd Hammer