Stem op Excelsior'31 bij de Rabo Clubkas Campagne

Foto bij Stem op Excelsior'31 bij de Rabo Clubkas Campagne

Stem op Excelsior'31 bij de Rabo Clubkas Campagne

Excelsior'31 doet mee met de Rabo Clubkas Campagne!

Bij Excelsior’31 rolt elke avond de bal. Van jong tot oud, selectie- en niet selectieteams, jongens en meisjes, mannen en vrouwen, elke avond wordt er getraind en dat betekent dat er veel kleedkamers nodig zijn. Zo fraai de kleedruimte onder de hoofdtribune is, zo verouderd is de oorspronkelijke. Twee douches per kleedkamer, barsten in de muur als ware we terug in het oude Oostblok. Er moet duurzaam gerenoveerd worden ten gunste van onze 1800 leden, Rijssense burgers. 

Met de Rabo Clubkas Campagne verdelen de klanten van de Rabobank het jaarlijkse sponsorbedrag. Dit bedrag is voor 2019 vastgesteld op maar liefst € 50.000,-. Niet de bank, maar de klanten bepalen hiermee welke vereniging of stichting een financiële bijdrage voor het realiseren van de clubdoelen verdient. De Rabo Clubkas Campagne geeft clubs de mogelijkheid om zichzelf te promoten en zichtbaar te maken.

Klanten van de bank ontvangen deze week per post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april 2019 brengen zij via een stemsite hun stem uit op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toe dragen.

Iedere klant ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging of stichting mogen worden uitgebracht. Klanten die, om welke reden dan ook, niet online kunnen stemmen kunnen met hun stempas naar één van de kantoren van Rabobank komen waar medewerkers hen helpen met stemmen.

Let op: alleen klanten (vanaf 12 jaar) van Rabobank Rijssen-Enter mogen stemmen.

Tijdens de finaleavond op dinsdag 23 april worden de winnaars en alle uitslagen bekend gemaakt.

Hopelijk kan Excelsior'31 rekenen op uw stem, zodat we ook de kleedkamers naast het clubhuis duurzaam kunnen renoveren!

Stemmen kan via: www.clubkascampagne.nl/rijssen-enter

Kalender icoon donderdag 4 april 2019 11:57 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers