Excelsior'31 3 speelt gelijk tegen ZAC 2 (1-1)

Foto bij Excelsior'31 3 speelt gelijk tegen ZAC 2 (1-1)

Excelsior'31 3 speelt gelijk tegen ZAC 2 (1-1)

* Verslag met dank aan Jord Jansen

Na een terechte uitslag vorige week tegen Oene, stond zaterdag de kraker tussen Excelsior’31 3 en ZAC 2 op het programma. ZAC staat met 5 punten verschil boven ons op de ranglijst.

We begonnen sterk aan de wedstrijd. Duels werden gewonnen en er werd veel gepraat en geluisterd naar elkaar om zo compact mogelijk te spelen. In de vorige ontmoeting werden we naar verluid ‘weggetikt’. Na een half uur spelen, kwam er een strakke lage voorzet vanaf links in onze 16 meter terecht. Enige miscommunicatie zorgde voor een 0-1 achterstand. Ondanks de vervelende tegentreffer bleven de kopjes omhoog. Deze wilskracht leidde dan ook tot de 1-1. Lars Voortman bracht met een fantastische steekbal onze spits Sven in stelling. Laatstgenoemde bleef koel en schoot hem laag en hard in het netje. We gingen rusten met een 1-1 gelijkspel. Er werd door trainer Gerard ten Berge weinig tot niets veranderd aan de tactiek.

De tweede helft werd zwaarder en we moesten scherp blijven om enig resultaat te halen tegen ZAC. Dit gebeurde dan ook. In de slotminuut kreeg onze invalspits Joey nog een kans om de 3 punten in Rijssen te houden, maar de bal miste het doel. Net. Eindstand 1-1.

Al met al kunnen we tevreden zijn met de manier waarop je gestreden hebt. Tot de volgende wedstrijd!

Excelsior’31 3 – ZAC 2 1-1 (1-1)
0-1
1-1 Sven Jagersma

Opstelling: Frank Beltman, Brent Jansen, Barnd Hammer, Jord Jansen, Luuk Beldman, Lars Voortman, Hessel Bruins, Ronald van den Berg, Mathay Kahraman, Sven Jagersma, Aykan Durmusoglu.

* Klik hier voor de uitslagen, stand en het programma in de reserve 2e klasse

Kalender icoon maandag 25 maart 2019 10:23 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers