Excelsior'31 2 lijdt in Apeldoorn derde competitienederlaag op rij (4-1)

Foto bij Excelsior'31 2 lijdt in Apeldoorn derde competitienederlaag op rij (4-1)

* Verslag met dank aan Mart Nieuwenhuis

Na twee teleurstellende zaterdagen op rij, ging Excelsior'31 2 zaterdag op bezoek bij csv Apeldoorn 2. De thuisploeg strijdt nog volop tegen degradatie, dus van een makkelijke middag zou geen sprake zijn.

Excelsior'31 2 kwam na 10 minuten op voorsprong. Menno Kamphuis was de gevierde man. Daarna ging Excelsior'31 2 op zoek naar een tweede treffer, maar die viel niet.

Na rust kwam de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Uit het niets vloog de bal achter Tim Paalman in het doel. Daarna kreeg Menno Kamphuis nog twee goede mogelijkheden om de Rijssenaren weer op voorsporng te zetten, maar de keeper van csv Apeldoorn bracht tweemaal redding. De Apeldoorners kwamen daarna wel weer tot scoren, 2-1. Even later werd het zelfs 3-1, waardoor de wedstrijd wel gespeeld was. Twintig minuten voor tijd werd het ook nog 4-1, na een fantastische vrije trap.

Het bleef bij 4-1, waardoor Excelsior'31 2 na drie nederlagen op rij nu tien punten achterstand heeft op koploper AZSV 2. Komende zaterdag wacht wederom een uitwedstrijd. Dan is hekkensluiter Sparta Enschede de tegenstander, aanvang 12.00 uur.

csv Apeldoorn 2 - Excelsior'31 2 4-1 (0-1)
10. Menno Kamphuis 0-1