Excelsior'31 3 wint ruim van VSCO'61 3 (4-0)

Foto bij Excelsior'31 3 wint ruim van VSCO'61 3 (4-0)

* Verslag met dank aan Mathay Kahraman

16 februari is de laatste speeldag dat het derde elftal drie punten had binnen geharkt. Vandaag is het 13 april, dat betekent dat er al bijna 2 maanden geen winst meer is geweest voor Excelsior'31 3. Dit moest natuurlijk veranderen. Afgelopen week werd er hard en met veel passie getraind. Deze felheid en passie nam het derde mee vandaag in de wedstrijd tegen VSCO'61 3.

Het derde begon de wedstrijd fel en dat resulteerde in dat VSCO zich geen raad wist met het derde. Excelsior'31 3 won (bijna) alle tweede ballen en bleven voetballen. Dit resulteerde in de 30e minuut in een goal door Ronald Brinkman. Door goed wegdraaien bij de tegenstander maakte hij het knap af. 4 minuten later, kwam er een strakke lage voorzet van Mathay op Sven, maar de bal belandde op de lat. In de rebound kreeg Lars de bal en schoot op goal, maar er zat een hand tussen van de tegenstander. Er kwam dus een penalty en die schoot Sven Jagersma er strak in. 10 minuten later was het rust met een stand van 2-0 in het voordeel van Excelsior'31 3.

Na rust kreeg Excelsior'31 het wat lastiger met VSCO, het kwam lastiger aan het voetballen maar uiteindelijk herpakte Excelsior'31 3 zich met een goal in de 75e minuut van Matthijs door goed afleggen van Jorick, 3-0. 10 minuten later was het weer raak, deze keer door Yorick. 4-0 was tevens de eindstand.

De komende twee weken heeft Excelsior'31 3 geen wedstrijd en daarna komen er vier finales aan tegen hogergelegen ploegen. Een mooie uitdaging dus!

Excelsior'31 3 - VSCO'61 3 4-0 (2-0)

Opstelling Excelsior'31 3: Frank, Joey (Matthijs 60e), Brent, Barnd, Luuk, Jord, Hessel, Lars, Mathay, Ronald (Yorick 45e), Sven