Excelsior'31 3 na rust onderuit tegen ASC'62 2 (1-3)

Foto bij Excelsior'31 3 na rust onderuit tegen ASC'62 2 (1-3)

* Verslag met dank aan Mathay Kahraman
Het derde elftal moest vandaag thuis spelen op De Koerbelt )met prachtig weer en op echt gras) tegen de nummer 12: ASC '62 3. De wedstrijd begon fel en Excelsior'31 3 begon goed en wist zichzelf te belonen na 20 minuten, doordat Ronald Brinkman, na een diepe bal, het net winst te vinden. Het spel golfde op en neer waarbij Excelsior'31 3 wel ongeveer 80% balbezit had. Toch lukte het maar niet om het net nog een keer te vinden. Uit het niets kwam er toen een steekballetje tussendoor, waardoor ASC kon scoren en dat was tevens de ruststand, 1-1.

De tweede helft begon een stuk slechter dan de eerste helft. ASC was gevaarlijker en in de 60e minuut wilde Frank de bal uit de lucht plukken in zijn 5 meter gebied, maar liet de bal los dooradt er een tegenstander tegen hem aan liep en de bal de goal in schoof. De scheidsrechter zag er geen overtreding in en zo stond Excelsior'31 3 plotseling achter met 1-2. Het lukte niet meer om de achterstand te herstellen en in de 80e minuut maakte ASC nog een doelpunt door snel in te gooien. Dit was tevens de eindstand en het derde elftal moet er maar weer een week hard tegen aan om volgende week op bezoek te gaan bij WVF 3 (aanvang 13.45 uur).

Excelsior'31 3 - ASC'62 2 1-3 (1-1)
1-0 Ronald Brinkman