Ruime nederlaag Excelsior'31 2 tegen DVS'33 2 (2-5)

Foto bij Ruime nederlaag Excelsior'31 2 tegen DVS'33 2 (2-5)

* Bekijk hieronder de goals via Excelsior'31 TV (beelden met dank aan Gerald Pas)

* Verslag door Thijs Nieuwenhuis
Na de nederlaag in blessuretijd vorige week tegen HHC Hardenberg 2 stond er voor Excelsior'31 2 opnieuw een zware tegenstander op het programma. DVS'33 2 kwam op bezoek op De Koerbelt.

Al na een minuut spelen kwamen de bezoekers, met wat geluk, op een 0-1 voorsprong. Excelsior'31 2 deed daarna gelijk iets terug. Matthijs Boerman zette Maarten Baan alleen voor de keeper. Baan schoot koelbloedig binnen, 1-1.

Toch werd het al snel weer 1-2. In de twintigste minuut werd een DVS'33 aanvaller met een lange bal weggestuurd en hij faalde niet oog in oog met Excelsior'31-doelman Luuk Oude Lansink. Uit een hoekshop werd het 1-3 en uit een vrije trap 1-4. De bezoekers zaten dus op rozen bij rust.

Na rust deed Excelsior'31 2 al snel iets terug, Matthijs Boerman schoot de 2-4 binnen. Daarna waren er een aantal goede mogelijkheden voor de thuisploeg om de 3-4 te maken, maar het doelpunt viel aan de andere kant. Het werd uiteindelijk 2-5. Een ruime nederlaag voor Excelsior'31 2.

Volgende week zaterdag speelt Excelsior'31 2 uit tegen Berkum 2. Dit duel begint om 12.00 uur.

Excelsior'31 2 - DVS'33 2 2-5 (1-4)