Excelsior'31 3 na voorsprong toch onderuit bij WVF (2-1)

Foto bij Excelsior'31 3 na voorsprong toch onderuit bij WVF (2-1)

*Verslag met dank aan Brent Jansen

Na vorige week verloren te hebben van ASC’62 2 neemt Excelsior’31 3 het zaterdag 2 november op tegen WVF 3. Er werd om 13:45 uur afgetrapt in Zwolle. In de beginfase van de wedstrijd had Excelsior’31 3 het moeilijk tegen de tegenstander die de bal makkelijk rond speelde, waardoor er een aantal kansen werden gecreëerd door de Zwollenaren. In de 28e minuut gaf Sven, na een mooie actie, een goede voorzet richting de tweede paal, waar Ronald vrij stond en de bal met een spectaculaire volley in de goal wist te schieten. Excelsior'31 speelde erg onrustig en werd volledig vastgezet door de Zwollenaren. Vlak voor rust kreeg WVF 3 een vrije trap. Deze werd bij de tweede paal gelegd waardoor een medespeler de bal vrij in het doel kon tikken. Er werd gerust met een 1-1 tussenstand.

De tweede helft was het spel van Excelsior'31 3 er niet beter op geworden. Na een slordige bal wist een speler van WVF 3 de bal te onderscheppen en een counter op te zetten. Deze zorgde uiteindelijk voor een vrije trap voor WVF 3 op de rand van de 16 meter, die feilloos in werd geschoten. Excelsior’31 probeerde terug te komen in de wedstrijd en creëerde vele kansen, maar deze werden op wonderbaarlijke wijze niet benut. Met een bal op de paal in de laatste seconde wist Excelsior’31 3 de achterstand niet in te halen en verliezen zij opnieuw in Zwolle. Eindstand 2-1.

Volgende week komt koploper VSCO’61 2 op bezoek en zal er om 14:30 uur worden afgetrapt op Sportpark De Koerbelt!

WVF 3 – Excelsior’31 3 2-1 (1-1)
0-1 Ronald Brinkman