Excelsior'31 2 wint bij Berkum 2 (0-3)

Foto bij Excelsior'31 2 wint bij Berkum 2 (0-3)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Na twee nederlagen op rij tegen uitstekende tegenstanders (HHC Hardenberg en DVS'33) ging Excelsior'31 2 zaterdag op bezoek bij Berkum 2.

De eerste kans in de wedstrijd was voor de thuisploeg. Tim Paalman kon redding brengen. Daarna waren er mogelijkheden voor beide ploegen. Excelsior'31 2 kwam na iets meer dan een half uur spelen op voorsprong. Matthijs Boerman schoot de bal over de keeper in het doel, 0-1. Vlak voor rust werd het zelfs 0-2. Joost Krijns, die voor het eerst weer speelminuten maakte na zijn hamstringblessure die hij opliep bij het eerste elftal, kopte de 0-2 binnen uit een hoekschop.

Na rust had Tim Paalman een goede redding in huis en voorkwam daarmee de 1-2. Na een mooie aanval werd het 0-3. Jesse Beltman gaf een voorzet, Lars Nijeboer stapte over de bal en Yilber Haverslag tikte binnen. In de slotfase hield Tim Paalman met een uitstekende redding de 0 voor Excelsior'31 2. Een mooie overwinning voor Excelsior'31 2 in een lastige uitwedstrijd. Het gaat nu weer, samen met AZSV 2, aan kop in de reserve Hoofdklasse.

Volgende week opnieuw een uitwedstrijd voor Excelsior'31 2. Het gaat dan op bezoek bij SDC Putten (aanvang 11.30 uur), de nummer 3 op de ranglijst.

Berkum 2 - Excelsior'31 2 0-3 (0-2)
33. Matthijs Boerman 0-1
42. Joost Krijns 0-2
63. Yilber Haverslag 0-3

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Kevin Janssen, Joost Krijns, Jurriaan Seppenwoolde, Bram Lier, Lars Nijeboer, Mark van Pijkeren, Matthijs Boerman, Maarten Baan, YIlber Haverslag