Vrijdag 29 november: Sinterklaasfeest voor de mini's en O9-jeugd

Foto bij Vrijdag 29 november: Sinterklaasfeest voor de mini's en O9-jeugd

Vrijdag 29 november: Sinterklaasfeest voor de mini's en O9-jeugd

Goed nieuws!

Ieder jaar is het weer spannend of Sinterklaas de weg naar De Koerbelt wel weet te vinden. Dit jaar kan de Sint dankzij zijn nieuwe paard Ozosnel de weg nog beter vinden en zal 29 november langskomen bij Excelsior'31 om zijn verjaardag vast te vieren.

Dit bekent dat alle mini’s en de spelers/speelsters van de O9 van harte welkom zijn om dit feest te komen vieren. De Sint zou het leuk vinden als iedereen in zijn voetbaltenue zou willen komen. Voetbalschoenen is niet nodig.

De papa’s en mama’s mogen de kinderen bij de steen op de parkeerplaats afzetten en de Pieten zullen de kinderen meenemen. De leiders worden wel van harte uitgenodigd.

Vrijdag 29 november zien wij graag om 18.15 uur in het clubhuis van Excelsior'31: NK en EK 1 / EK 2. De eindtijd is rond 19.00 uur. Om 19.15 start op dezelfde locatie het feest voor de WK en O9-jongens en meiden. Dit feest zal rond 20.00 uur afgelopen zijn. 

Ook hebben wij vernomen dat vrijdag 22 november de Sint zijn Pieten al vooruit zal sturen om te kijken wie er allemaal bij Excelsior’31 voetballen. Ook leuk voor alle broertjes en zusjes.

Tot de 22e en natuurlijk de 29e november!

Kalender icoon zondag 17 november 2019 19:52 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers