Excelsior'31 2 bekert door na zege op Hulzense Boys 2 (3-0)

Foto bij Excelsior'31 2 bekert door na zege op Hulzense Boys 2 (3-0)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde in de Districtsbeker voor reserveteams zaterdag thuis tegen Hulzense Boys 2. Bij Hulzense Boys stond Mart Nieuwenhuis onder de lat, hij maakte afgelopen zomer de overstap van Excelsior'31 naar Hulzense Boys.

De eerste kansen in de wedstrijd waren voor de thuisploeg. Mark van Pijkeren schoot in de handen van Mart Nieuwenhuis en Maarten Baan schoot naast. Mart Nieuwenhuis moest voor rust nog twee keer redding brengen op een schot van Matthijs Boerman en een kopbal van Maarten Baan.

Na rust werd het al snel 1-0. Jurriaan Seppenwoolde kopte binnen uit een voorzet van Matthijs Boerman.

Hulzense Boys bleef lang hopen op de gelijkmaker. Tot zeven minuten voor tijd. Toen was het Lars Voortman die aan alle onzekerheid een einde maakte en de 2-0 binnenschoot.

Het werd zelfs nog 3-0 via een mooie treffer van Matthijs Boerman.

Excelsior'31 2 bekert dus verder. Zaterdag staat er weer een thuiswedstrijd op het programma in de competitie. Dan is om 11.30 uur SDV Barneveld de tegenstander.

Excelsior'31 2 - Hulzense Boys 2 3-0 (0-0)
49. Jurriaan Seppenwoolde 1-0
83. Lars Voortman 2-0
89. Matthijs Boerman 3-0

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Sander Gerritsen (43. Kevin Jansen), Matthijs Seppenwoolde, Jurriaan Seppenwoolde, Bram Lier, Maarten Pluimers, Jesse Beltman, Nevin ter Steege (81. Lars Voortman), Mark van Pijkeren (80. Sven Brinks), Matthijs Boerman, Maarten Baan

Kalender icoon zondag 17 november 2019 16:51 / Algemeen