MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ONR

Foto bij MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ONR

MATCHDAY! 21.00 uur Reggehal: Excelsior’31 - ONR

RIJSSEN - Na twee vrije weken, staat er voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 vanavond (vrijdag 29 november) weer een competitiewedstrijd op het programma. De Rijssenaren spelen dan de inhaalwedstrijd tegen ONR uit Roden. Het duel heeft plaats in ‘thuishaven’ Sporthal de Reggehal in Rijssen en begint om 21.00 uur. Scheidsrechters van dienst zijn de heren E. Moerbeek, G. Gils en R. Channoo. Bal- en wedstrijdsponsor deze avond is Tutti il Bene.

Het is alweer de achtste competitiewedstrijd voor de Rijssenaren in de eerste divisie. De andere wedstrijden van speelronde acht werden afgelopen vrijdag gespeeld, maar de wedstrijd tussen Excelsior’31 en ONR is in overleg met de KNVB en de bezoekers al ruim voor de start van de competitie een week verplaatst, dit in verband met de huwelijksdag van speler Henk Lankamp.

Door het verlies van Excelsior’31 in de vorige speelronde, passeerden Leekster Eagles en Texel’94 de Rijssenaren op doelsaldo aan de kop van de ranglijst. Beide ploegen wisten afgelopen vrijdag hun wedstrijd ook te winnen, waarmee met name Texel’94 goede zaken deed. De eilandbewoners wonnen met ruime cijfers bij ZVV Urk (3-9), terwijl Leekster Eagles nipt won bij Futsal Winsum (1-2). Dit betekent dat Texel’94 de eerste periodetitel, welke over acht wedstrijden gaat, binnen lijkt te hebben. In theorie kan Excelsior’31 nog roet in het eten gooien, maar dan moeten de Rijssenaren aanstaande vrijdag met 10 doelpunten verschil winnen ONR.

Hoewel wonderen de wereld niet uit zijn, lijkt dit ijdele hoop voor Excelsior’31. Het zal zich in eerste instantie moeten focussen op de drie punten, om zo in het spoor te blijven van de koplopers. Hoewel ONR zich in de onderste regionen bevindt, mag van onderschatting zeker geen sprake zijn. De Rijssenaren zijn in thuiswedstrijden weliswaar nog zonder puntverlies, maar dit ging regelmatig met de hakken over de sloot. 

Supporters zijn vrijdag van harte welkom. De entree is gratis.

Kalender icoon zondag 24 november 2019 13:32 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers