Agenda Supportersvereniging en Activiteitencommissie in december en januari

Foto bij Agenda Supportersvereniging en Activiteitencommissie in december en januari

Agenda Supportersvereniging en Activiteitencommissie in december en januari

De Supportersvereniging en Activiteitencommissie van Excelsior'31 organiseren de komende periode tal van activiteiten voor jong en oud.

FIFA20 toernooi
Te beginnen met het FIFA20 toernooi. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 21 december in het clubhuis. Ieder jaar nemen zeker 160 gamers deel aan een van de grootste toernooien van Nederland. Hier winnen is een echte prestatie. Deelnemen aan dit toernooi kost slechts €5,- en dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de Vriendenkring. Onze dank hiervoor, want mede door de steun van de Vriendenkring kunnen we de kosten laag houden. Opgeven voor het Playstation FIFA20 toernooi kan via ac@excelsior31.nl. Vermeld je naam, leeftijd en het elftal waar je in speelt. Geef je snel op want vol = vol! 

Zaalvoetbaltoernooien voor de jeugd
Dinsdagochtend 24 december is er voor de jongens en meiden uit de O14 en O15 categorie een zaalvoetbal mixtoernooi in Sporthal De Reggehal. Inschrijving start om 08.30 uur en om 09.00 uur start de eerste wedstrijd.

Zaterdag 28 december zijn er twee zaalvoetbal mixtoernooien voor de jeugd. In De Reggehal wordt 's ochtends gestart met de O13-teams (meiden en jongens). Inschrijving opent om 07.30 uur en het toernooi zal om 08.00 uur starten. In de middag wordt er een mixtoernooi georganiseerd voor de JO11-, JO10-, MO11-, MO10-, JO9- en JO9M-jeugd. Inschrijving voor de middag start om 12.30 uur. Dit toernooi start om 13.00 uur. 

Bingo
Vrijdag 27 december is er de jaarlijkse Bingo. De Supportersvereniging van Excelsior'31 organiseert deze al jaren en ook dit jaar is deze oude vertrouwde bingo in het clubhuis. Om 19.30 is het clubhuis geopend en om 20.00 start de bingo.

Nissan Kia Beltman Darttoernooi
Gelijk in het nieuwe jaar, namelijk op 2, 3 en 4 januari, vindt het Nissan Kia Beltman Darttoernooi plaats. We hopen op een grote groep darters die het prijzengeld gaan verdelen. Opgeven voor dit toernooi kan door een mail te sturen naar klaassen@excelsior31.nl.

Kalender icoon zondag 22 december 2019 15:34 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers