Voorbeschouwing Hangerad Zaalvoetbaltoernooi

Foto bij Voorbeschouwing Hangerad Zaalvoetbaltoernooi

Voorbeschouwing Hangerad Zaalvoetbaltoernooi

Morgen (vrijdag 27 december) staat het traditionele Hangerad Zaalvoetbaltoernooi op het programma in Sporthal de Reggehal in Rijssen. Het toernooi rondom de feestdagen bestaat al vele jaren, waar de organisatie sinds een aantal jaren in handen is van de zaalvoetbalcommissie van Excelsior’31. De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 09.00 uur en de finale zal rond 17.15 uur worden gespeeld.

Twaalf teams, verdeeld over twee poules, gaan strijden om de titel. De nummers één en twee van beide poules plaatsen zich voor de halve finales, waarna de winnaars hiervan het tegen elkaar gaan opnemen in de finale.

Titelverdediger Sfeerhuis Baan (spelers Excelsior’31 1 en 2 zaal) is ingedeeld in poule A. Deze poule lijkt de 'poule des doods', want nieuwkomer DVS’19 (spelers SVI) en deKeallss (spelers Excelsior’31 2 veld), behoren ook tot de favorieten. Veneklaas Packaging, ook altijd spelend om de prijzen, heeft verjonging doorgevoerd en gaat op het toernooi verschijnen met een groot aantal talentvolle JO17 en JO15-spelers. Het team Masterberen kan altijd voor een verrassing zorgen. Excelsior’31 11 zaal lijkt het zwaar te gaan krijgen in deze poule.

In poule B lijken Milano Wierden (spelers Almelo FC 1 en 2) en De Buikschuivers (spelers Excelsior’31 2 zaal) favoriet om zich te plaatsen voor de halve finales. Maar Bandwerk en FC Arman kunnen ook zomaar roet in het eten gooien. Gerald Janssen BV en Pultrum Rijssen BV lijken het af te moeten leggen tegen de andere teams, maar zoals ieder jaar zijn er altijd wel weer verrassende uitslagen.

Alles met betrekking tot het Hangerad Zaalvoetbaltoernooi 2019 is live te volgen via: www.tournify.nl/live/hangerad met o.a. de teams, speelschema, uitslagen en standen. Op de dag zelf worden de uitslagen live bijgewerkt, waardoor direct te zien is hoe het toernooi verloopt.

Kalender icoon zondag 22 december 2019 09:35 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers