Foto bij Excelsior'31 2 overwintert niet in bekertoernooi na nederlaag bij DOS'37 2 (3-0)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 speelde zaterdag de laatste wedstrijd van het seizoen. In het bekertoernooi ging het op bezoek bij DOS'37 2 in Vriezenveen, dat uitkomt in de reserve eerste klasse en daar op de vierde plaats staat.

De eerste kansen in de wedstrijd waren voor de Rijssenaren. Matthijs Boerman en Maarten Baan konden hun kansen niet promoveren tot een doelpunt. DOS'37 lukte dat wel, een voorzet werd bij de tweede paal binnengekopt door Lars Kikkert, 1-0. Mark van Pijkeren en Yilber Haverslag kregen nog kansen op de gelijkmaker vlak voor rust, maar de ploeg uit Vriezenveen ging met een 1-0 voorsprong rusten.

Na rust kreeg Excelsior'31 2 gelijk de 2-0 om de oren. Opnieuw was het Lars Kikkert die scoorde, na nog geen halve minuut in de tweede helft. Even later was er zelfs de kans op 3-0, maar die bleef Excelsior'31 2 bespaard in die fase van het duel. In de slotfase van de wedstrijd viel de 3-0 alsnog. Rick Dasselaar maakte uit de omschakeling de derde Vriezenveense treffer.

Excelsior'31 2 gaat dus met een teleurstelling de winterstop in, het overwintert niet in het bekertoernooi voor reserveteams. De competitie wordt op zaterdag 25 januari weer hervat met een thuisduel tegen Sparta Nijkerk 2.

Opstelling Excelsior'31 2: Tim Paalman, Sander Gerritsen, Maarten Pluimers, Jurriaan Seppenwoolde, Lars Voortman, Nevin ter Steege, Lars Nijeboer, Yilber Haverslag, Mark van Pijkeren, Maarten Baan, Matthijs Boerman

Kalender icoon zaterdag 21 december 2019 14:36 / Algemeen