Gehavend Excelsior'31 2 verliest bij Nunspeet 2 (4-2)

Foto bij Gehavend Excelsior'31 2 verliest bij Nunspeet 2 (4-2)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 2 ging zaterdag op bezoek bij Nunspeet 2. Trainer Daniël Holtman beschikte vanwege blessures (bij zowel het eerste als het tweede elftal) over een gehavende selectie. Met dank aan Ronald Brinkman (3e), Jord Jansen (3e), Stephen Jansen (4e) en Abdulwahid Kaya (zaal) kon Excelsior'31 2 met 13 spelers afreizen naar Nunspeet.

In de eerste helft kwam Nunspeet 2 op voorsprong. Deze voorsprong werd kort na rust verdubbeld, waardoor alle goede bedoelingen van Excelsior'31 2 om zo snel mogelijk op gelijke hoogte te komen na rust gelijk weer de prullenbak in konden. Het werd even later zelfs 3-0 uit een hoekschop.

Excelsior'31 2 deed wat terug via aanvoerder Jurriaan Seppenwoolde, die een goede voorzet van Yilber Haverslag binnenwerkte. Toch scoorde Nunspeet daarna de 4-1 waardoor het duel echt beslist was. Een doelpunt van Yilber Haverslag aan het einde van de wedstrijd was er slechts een voor de statistieken, eindstand 4-2.

Excelsior'31 2 verliest dus ook de tweede wedstrijd na de winterstop. Komende zaterdag speelt Excelsior'31 2 wederom een uitwedstrijd. Dan is DVS'33 2 de tegenstander in Ermelo. Dit duel, voorafgaand aan het duel van het eerste elftal dat ook in Ermelo speelt, begint om 11.30 uur.

Nunspeet 2 - Excelsior'31 2 4-2 (1-0)