Gehavend Excelsior'31 3 onderuit bij KHC 2 (4-1)

Foto bij Gehavend Excelsior'31 3 onderuit bij KHC 2 (4-1)

* Verslag met dank aan Mathay Kahraman

De eerste competitiewedstrijd voor Excelsior'31 3 na de winterstop was tegen KHC 2 uit in Kampen. De wedstrijd begon vroeg om 12.00 uur en wegens vele geblesseerden bij het tweede en het derde kwamen er vier spelers over van A2, waarvoor dank!

KHC begon sterk aan de wedstrijd, maar gelukkig net niet scherp genoeg. De eerste grote kansen waren voor KHC, maar de bal ging er niet in. Na 15 minuten gespeeld te hebben werd Matthijs goed diep gestuurd en schoot de bal in het netje: 0-1 voor de Rijssenaren. Hierna golfde het spel een beetje op en neer en KHC had moeite om door de verdediging heen te voetballen. In de 30e minuut was het toch raak, KHC maakte de gelijkmaker. Vlak voor rust ging het weer mis, een aanvaller van KHC kreeg net te veel ruimte en punterde op de 16 de bal in de rechterhoek. Hiermee kwam KHC op een 2-1 voorsprong en dit was tevens de ruststand.

In de eerste minuut na rust viel uit een snelle counter de 3-1. De spits van KHC werd diep weggestuurd en sprintte zo snel als hij kon voorbij de verdediging van Excelsior'31 3. Daarna kregen de bezoekers nog een paar kansen, maar die werden niet benut. In de 75e minuut viel ook nog de 4-1 voor KHC en dat was dan ook de eindstand.

Volgende week speelt Excelsior'31 3 een thuisduel om 15.00 tegen WVF 3.

Opstelling: Frank, Jesper, Barnd, Luuk, Brent, Mats, Hessel, Ismael (75. Marik), Bart, Robbin, Matthijs