MATCHDAY! 20.30 UUR: Futsal Winsum - Excelsior'31

Foto bij MATCHDAY! 20.30 UUR: Futsal Winsum - Excelsior'31

MATCHDAY! 20.30 UUR: Futsal Winsum - Excelsior'31

Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 staat vanavond (vrijdag 14 februari) het competitieduel tegen Futsal Winsum op het programma. Het uitduel in de provincie Groningen begint om 20.30 uur en staat onder leiding van de heren Jansen, Zahhaf en van der Wal.

Beide teams gingen in de vorige speelronde hard onderuit. Futsal Winsum verloor het thuisduel tegen Scagha’66 met maar liefst 3-14. Excelsior’31 deed het niet beter en ging thuis met 1-10 onderuit tegen de reserves van FC Marlène. Overigens boekte Futsal Winsum twee speelrondes terug juist een fraaie uitoverwinning op de reserves van FC Marlène.

De thuisploeg staat met tien punten op de tiende plaats. Excelsior’31 staat met negentien punten op de zevende plaats. Voor Futsal Winsum telt alleen de winst om aan te haken bij Excelsior’31. De Rijssenaren nemen bij winst verder afstand, maar gezien de fase waarin het momenteel verkeerd wordt het lastig. De laatste overwinning van Excelsior’31 dateert alweer van 29 november 2019. Dit allemaal na een bijzonder goede seizoenstart had.

Het duel eerder dit seizoen in Rijssen werd door Excelsior’31 nipt, na een 0-2 achterstand, met 3-2 gewonnen. Vorig seizoen troffen beide teams elkaar éénmaal en wel in het bekertoernooi. De Rijssenaren werden toen in Winsum na strafschoppen uitgeschakeld.

Kalender icoon zondag 9 februari 2020 12:21 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers