Excelsior'31 3 laat 1-2 voorsprong na rust uit handen glippen (2-3)

Foto bij Excelsior'31 3 laat 1-2 voorsprong na rust uit handen glippen (2-3)

* Verslag met dank aan Brent Jansen

Vandaag is Excelsior’31 3 afgereisd naar Oosterwolde voor een competitiewedstrijd tegen VSCO’61 2. Na een eerder gelijkspel en een verlies tegen de ploeg uit Oosterwolde probeert Excelsior’31 3 vandaag de drie punten mee terug te nemen naar Rijssen.

De wedstrijd begon erg goed voor Excelsior'31 3. Na 3 minuten gaf Joey een pass op Matthijs, die de bal via de binnenkant van de paal in het net schoot. In de 29e minuut gaf Bart een steekpass, waardoor Matthijs op knappe wijze vanaf 25 meter de bal in de kruising schoot, 0-2.

Een paar minuten later scoorde VSCO’61 2 de aansluitingstreffer door een niet goed weggewerkte bal achterin. Ruststand 1-2.

Vlak na rust is Excelsior’31 3 niet scherp waardoor de spits van VSCO’61 2 een kans krijgt en deze benut. In de 55e minuut schoof een VSCO’61 2 speler na slap verdedigen van Excelsior’31 3 de bal langs keeper Frank, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan.

Excelsior’31 3 wist niet meer te scoren, waardoor de Rijssenaren voor de derde keer dit seizoen niet van het tweede van VSCO’61 te winnen. Op 7 maart om 15.00 uur komt SVI 3 op bezoek. Dan probeert Excelsior’31 3 de 3 punten weer in Rijssen te houden.

VSCO’61 2 - Excelsior’31 3 3-2 (1-2)
Doelpuntenmaker: Matthijs Zandvoort (2x)

Opstelling: Frank, Remon, Hessel, Luuk, Jesper (Barnd ‘45) Jord, Sven (Mats ‘65) Joey, Bart, Matthijs, Ronald.

Kalender icoon zaterdag 15 februari 2020 21:25 / Algemeen