In memoriam: Jelle van Pijkeren (68)

Foto bij In memoriam: Jelle van Pijkeren (68)

In memoriam: Jelle van Pijkeren (68)

Zondag bereikte ons het droevige bericht van het overlijden van Excelsior’31-lid Jelle van Pijkeren

Jelle was sinds 1971 lid van de club en jarenlang actief voetballer in het vermaarde 'Van Dam' (lagere) seniorenteam. Ook na zijn actieve voetbalcarrière was hij regelmatig te vinden op sportpark De Koerbelt. Zijn gezondheid was al jaren broos. Toch deed hij er alles aan om op zaterdagmiddag aanwezig te zijn, als toeschouwer van het 1e elftal of in het clubhuis samen met zijn oude teamgenoten. Daar genoot hij zichtbaar van.

Vanaf vrijdag verslechterde de situatie en werd Jelle opgenomen in het ziekenhuis. Daar overleed hij twee dagen later in de nabijheid van zijn familie. Jelle is 68 jaar geworden. 

Langs deze weg wil Excelsior’31 zijn vrouw Lian, zijn zonen Wesley (voorzitter van de sponsorcommissie) en John (voormalig eerste elftalspeler), schoondochters Marloes en Anouk, kleinkinderen, overige familie, vrienden en nabestaanden veel sterkte wensen met dit grote verlies.


Archieffoto boven gemaakt in 2007: John van Pijkeren (rechts) werd door de supportersvereniging uitgeroepen tot speler van het jaar. Links naast hem trotse vader Jelle van Pijkeren. 

Kalender icoon maandag 17 februari 2020 20:46 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers