Sander Thomas van Sparta Enschede naar Excelsior’31

Foto bij Sander Thomas van Sparta Enschede naar Excelsior’31

Sander Thomas van Sparta Enschede naar Excelsior’31

Sander Thomas maakt na dit seizoen de overstap van Sparta Enschede naar Excelsior’31. De 22-jarige middenvelder doorliep de jeugdopleiding van FC Twente en maakte in het verleden deel uit van de selectie van Heracles Almelo, PEC Zwolle en Go Ahead Eagles. Hij kwam tot vijf eredivisieduels en vijf duels in de Eerste Divisie. 

Momenteel is Sander Thomas bezig aan zijn tweede seizoen bij zaterdag tweedeklasser Sparta Enschede. In Rijssen tekent de Enschedeër een contract voor een seizoen. Sander Thomas is inzetbaar als aanvallende middenvelder en als vleugelaanvaller.  

De Technische Commissie wenst Sander Thomas veel plezier en succes bij Excelsior’31. 

Sander Thomas is de zeventiende speler die vastligt voor komend seizoen. Eerder werden de contracten van Melvin Koetsier, Stijn Beverdam, Joost Krijns, Vincent Schmidt, Mirko Zwiers, Dérian Reinders, Niek Davina, Hielke Penterman, Hakim Ezafzafi, Jasper Groothuis, Jamarro Diks, Michel Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp en Frank Gerritsen Mulkes verlengd en werd bekend dat Desney Bruinink na dit seizoen overkomt van HSC’21.

Kalender icoon dinsdag 18 februari 2020 20:52 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers