Hoofdveld Excelsior'31 coronaproof

Foto bij Hoofdveld Excelsior'31 coronaproof

Hoofdveld Excelsior'31 coronaproof

* Klik hier voor de coronaprotcollen van Excelsior'31

Met dank aan een aantal vrijwilligers is alles rondom het hoofdveld van Excelsior'31 inmiddels coronaproof ingericht.

Bij de wedstrijden van het eerste elftal zal het hoofdveld de komende tijd afgezonderd worden van de rest van het sportpark. Dit houdt in dat er een aparte ingang is naar het veld (ingang onderaan de parkeerplaats). 

Zitten op de tribune is alleen mogelijk op de niet afgeplakte stoeltjes. De sta-plaatsen rondom het veld worden aangegeven door een rood-witte sticker boven de reclameborden. Plaatsen op de sta-tribune worden aangewezen door een rode stip op de tegels. 

Publiek uit één gezin mag alleen bij elkaar staan (zonder 1,5 meter afstand) aan de lange zijde van het veld (aan de kant van de TV-toren). Tevens is er een speciaal vak voor jeugd t/m 17 jaar, achter het doel aan de clubhuiszijde (ook hier zonder 1,5 meter afstand). Op alle andere plekken geldt de 1,5 meter afstand! Ook gelden de veiligheids- en hygiëneregels die opgesteld zijn door het RIVM. 

Vrijwilliger Seino Voortman geeft in onderstaande video van Excelsior'31 TV uitleg over de nieuwe situatie rondom het hoofdveld.

 

Het bestuur van Excelsior'31 wenst u een prettig verblijf toe en vraagt om uw eigen verantwoordelijkheid te nemen en alert te blijven op de coronamaatregelen. 
 

Kalender icoon dinsdag 11 augustus 2020 15:55 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers