Technische Commissie op zoek naar beginnende trainers voor de onderbouw

Foto bij Technische Commissie op zoek naar beginnende trainers voor de onderbouw

Technische Commissie op zoek naar beginnende trainers voor de onderbouw

Vanaf dit seizoen hebben we het aantal trainingsmogelijkheden voor de niet-selectieteams uit kunnen breiden. De JO11, JO10 en de teams uit de minicompetitie kunnen eens in de twee weken een tweede krijgen. Daarnaast willen we bij de JO10 en JO11 groepen terug naar het circuitmodel, waarin alle teams en spelers dezelfde training krijgen. Door de extra trainingen en voor alle spelers vergelijkbare trainingen hopen we in de onderbouw een grotere groep spelers een betere opleiding te kunnen geven. En daarmee onze jeugdopleiding een kwaliteitsimpuls te kunnen geven.

Naast extra trainingen voor spelers willen we ook meer aandacht geven aan het opleiden van onze eigen trainers. Daarom zijn we op zoek naar jeugdspelers (onder 15 tot en met onder 19, jongens en meiden), die interesse hebben in het trainersvak, daar kennis mee willen maken en daarnaast een bijdrage willen leveren aan het opleiden van onze jongste jeugd.

Specifiek zoeken we jeugdspelers voor de volgende momenten:
•    Circuittraining JO10 en JO11: maandag van 18.00 tot 19.00
•    Circuittraining mini’s: woensdag van 16.00 tot 18.00

Geïnteresseerde spelers die niet op bovenstaande tijden kunnen, kunnen eventueel ook aansluiten als assistent-trainer bij een van de selectieteams in de onderbouw. Heb je interesse? Neem dan contact op met Edgar Siemerink van de Technische Commissie.

Kalender icoon zaterdag 15 augustus 2020 11:18 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers