Toegangsbeleid oefenduel Excelsior'31 - DETO Twenterand

Foto bij Toegangsbeleid oefenduel Excelsior'31 - DETO Twenterand

Toegangsbeleid oefenduel Excelsior'31 - DETO Twenterand

Op dinsdag 18 augustus speelt Excelsior'31 1 thuis tegen DETO Twenterand. Het oefenduel op De Koerbelt begint om 20.15 uur.

Aantal toeschouwers
Er worden bij dit oefenduel maximaal 500 toeschouwers toegelaten (waarvan er 80 plaats kunnen nemen op de tribune). Toelating vindt plaats op basis van het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Verplicht: Gezondheidschecklist
Tevens dien je bij de ingang een gezondheidschecklist in te vullen en af te geven. Deze is hier te downloaden. Print deze checklist uit en vul hem (zo mogelijk) thuis voor vertrek naar het sportpark al in. Dit voorkomt wachtrijen bij de toegangspoort. De ingevulde checklisten worden twee weken lang bewaard en worden daarna vernietigd.

Hoofdveld afgezonderd van rest van het sportpark 
Bij de wedstrijden van het eerste elftal zal het hoofdveld de komende tijd afgezonderd worden van de rest van het sportpark. Dit houdt in dat er een aparte ingang is naar het veld (ingang onderaan de parkeerplaats). 

Plekken langs het veld en op de tribune
Zitten op de tribune is alleen mogelijk op de niet afgeplakte stoeltjes. Dit zijn er 80. De sta-plaatsen rondom het veld worden aangegeven door een rood-witte sticker boven de reclameborden. Plaatsen op de sta-tribune worden aangewezen door een rode stip op de tegels. 

Gezinsplekken en jeugdvak
Publiek uit één gezin mag alleen bij elkaar staan (zonder 1,5 meter afstand) aan de lange zijde van het veld (aan de kant van de TV-toren). Tevens is er een speciaal vak voor jeugd t/m 17 jaar, achter het doel aan de clubhuiszijde (ook hier zonder 1,5 meter afstand).

1,5 meter afstand
Op alle plekken op het sportpark geldt de 1,5 meter afstand (m.u.v. de gezinsplekken en het jeugdvak)! Ook gelden de veiligheids- en hygiëneregels die opgesteld zijn door het RIVM. 

Het clubhuis of terras bezoeken?
Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de gebruikelijke ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze oefenwedstrijd de eerder gemelde veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 70 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel) en maximaal 50 zitplaatsen op het terras.

Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Pers
Buiten de 500 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Excelsior’31 en DETO Twenterand met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich aanmelden bij Thijs Nieuwenhuis via thijsnieuwenhuis@live.nl

Livestream
Het oefenduel tussen Excelsior'31 en DETO Twenterand wordt live uitgezonden door Excelsior'31 TV. Vanaf 20.05 uur begint de uitzending op het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV. 

In onderstaande video legt vrijwilliger Seino Voortman de nieuwe situatie rondom het hoofdveld uit. Deze video is gemaakt voor het oefenduel tegen Hulzense Boys van vorige week dinsdag (waar nog 250 toeschouwers welkom waren). Voor komende dinsdag geldt dus een maximaal aantal bezoekers van 500. 

 

Kalender icoon maandag 10 augustus 2020 10:00 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers