Excelsior'31 2 verliest in bekertoernooi bij ASC'62 2 (3-2)

Foto bij Excelsior'31 2 verliest in bekertoernooi bij ASC'62 2 (3-2)

* Verslag met dank aan Matthijs Boerman
Na de zwaarbevochten overwinning van vorige week tegen SVI 2 stond vandaag de laatste bekerwedstrijd op het programma. Excelsior’31 2 mocht aantreden tegen ASC’62 2 uit Dalfsen.

In de beginfase werd al duidelijk dat Excelsior’31 2 het spel moest gaan maken. ASC’62 zakte volledig in en liet het spel aan Excelsior’31. Het spel daarentegen van de ploeg uit Rijssen was zeer slordig waardoor ASC’62 er af en toe gevaarlijk uit kon komen.

De eerste kans van de wedstrijd kwam op naam van Mitchel Brugts. Na een misverstand tussen de 2 centrale verdedigers kon Mitchel vrij doorlopen op de keeper alleen schoot hij de bal over. Excelsior’31 werd steeds slordiger. Dit leidde ertoe dat ASC’62 uit een corner de 1-0 binnen kopte. Na rust kwamen de mannen uit Rijssen sterker uit de kleedkamer. Veel mogelijkheden volgde maar uit een scherpe counter kwam de ploeg uit Dalfsen op 2-0.

Kort daarna was het invaller Phillip van Horssen die via een rebound de 2-1 binnen schoot in de 76e minuut. Excelsior’31 voelde dat er meer in zat en ging op jacht naar de gelijkmaker. Echter in de 86e minuut was het weer een counter wat de 3-1 inluidde.

In de 88e minuut bepaalde de ingevallen Matthijs Boerman de eindstand op 3-2. Kortom een teleurstellende, slordige wedstrijd van Excelsior’31 2 dat nu moet afwachten of het doorbekert.

Opstelling Excelsior’31 2: Tim Paalman, Sven Brinks (Daan Slots), Brent Jansen, Mathay Kahraman, Jesper Jansen, Jord Jansen, Jesse Baan, Mitchel Brugts, Ronald Brinkman (Matthijs Boerman), Sven Jagersma, Jurn Nijhuis (Phillip van Horsen).

Kalender icoon zondag 13 september 2020 16:45 / Algemeen