Excelsior'31 O23 verliest in eigen huis van DZC'68 O23 (2-3)

Foto bij Excelsior'31 O23 verliest in eigen huis van DZC'68 O23 (2-3)

* Verslag met dank aan Thijs Nieuwenhuis

* De fotoreportage volgt in de loop van het weekend op oypo.nl/santheman

Excelsior'31 O23 speelde zaterdag haar eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Nadat vorige week in de slotfase nipt verloren werd van ONS Sneek O23 (2-1) kwam zaterdag DZC'68 O23 op bezoek.

Excelsior'31 O23 kwam na tien minuten spelen op voorsprong. Lars Spijkerman was trefzeker. Lang kon de thuisploeg niet genieten van de voorsprong, DZC'68 maakte ven later de gelijkmaker.

Na een foutje in de verdediging kwamen de bezoekers vlak voor rust op een 1-2 voorsprong.

Na rust kreeg DZC'68 een penalty na een handsbal in de zestien, de speler van DZC'68 schoot de bal achter Excelsior'31-doelman Mart Nieuwenhuis. In de slotfase bracht spits Frank Gerritsen Mulkes de spanning nog terug in de wedstrijd, 2-3. Verder kwam de ploeg van Denny van Gaal echter niet waardoor de tweede nederlaag in de competitie een feit is.

Zaterdag gaat Excelsior'31 op bezoek in Haaksbergen. Het competitieduel tegen HSC'21 begint om 18.00 uur.

Opstelling Excelsior'31 O23 tegen DZC'68 O23: Mart Nieuwenhuis, Nevin ter Steege, Lucas van Beek, Matthijs Seppenwoolde, Bram Lier, Lars Nijeboer, Jesse Beltman, Emilio Solino Overmars, Lars Spijkerman, Frank Gerritsen Mulkes en Hakan Sandikci