Toegangsbeleid Excelsior'31 - Staphorst (zaterdag)

Foto bij Toegangsbeleid Excelsior'31 - Staphorst (zaterdag)

Toegangsbeleid Excelsior'31 - Staphorst (zaterdag)

Excelsior'31 speelt a.s. zaterdag 19 september de Overijsselse derby in de Derde Divisie tegen Staphorst. Het duel op De Koerbelt begint om 14.30 uur. 

Aantal toeschouwers
Er worden bij deze wedstrijd maximaal 500 toeschouwers toegelaten.

Aanmelden thuissupporters
Thuissupporters kunnen zich digitaal aanmelden via deze link. Na aanmelding ontvangt u per mail een toegangsbewijs met unieke QR-code. Zorg ervoor dat u het toegangsbewijs met QR-code uitprint of toont op uw telefoon zodat deze bij de ingang gescand kan worden. 

Heeft u geen mailadres of bent u niet in staat een aanmelding online te doen, vraag dan om hulp. In uw omgeving of als dat niet lukt aan iemand van de club. 

Aanmelden uitsupporters
Er zijn 100 supporters van Staphorst welkom op het sportpark. Klik hier voor meer informatie over hoe Staphorst-supporters zich kunnen aanmelden. 

Sponsoren
Sponsoren kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd via de mail die maandag is verstuurd door de sponsorcommissie. Sponsoren ontvangen na aanmelding per mail een toegangsbewijs met unieke QR-code die aan de kassa gescand wordt en hebben vervolgens toegang tot het sportpark op vertoon van de businesscard. 

Pers
Buiten de 500 toeschouwers hebben de pers en medewerkers van Excelsior’31 en Staphorst met een taak toegang (staf, spelers, TC, stewards, vrijwilligers, bestuur). Pers kan zich aanmelden bij Thijs Nieuwenhuis via thijsnieuwenhuis@live.nl

Hoofdveld afgezonderd van rest van het sportpark 
Bij de wedstrijden van het eerste elftal zal het hoofdveld de komende tijd afgezonderd worden van de rest van het sportpark. Dit houdt in dat er een aparte ingang is naar het veld (ingang onderaan de parkeerplaats). 

Tribune 
De tribune is niet vrij toegankelijk! De plekken zijn gereserveerd voor sponsoren die zich hebben aangemeld, het bestuur en voor genodigden. Zitten op de tribune is alleen mogelijk op de niet afgeplakte stoeltjes. Dit zijn er 55.

Plekken langs het veld
De sta-plaatsen rondom het veld worden aangegeven door een rood-witte sticker boven de reclameborden. Plaatsen op de sta-tribune worden aangewezen door een rode stip op de tegels. 

Gezinsplekken en jeugdvak
Publiek uit één gezin mag alleen bij elkaar staan (zonder 1,5 meter afstand) aan de lange zijde van het veld (aan de kant van de TV-toren). Tevens is er een speciaal vak voor jeugd t/m 17 jaar, achter het doel aan de clubhuiszijde (ook hier zonder 1,5 meter afstand).

1,5 meter afstand
Op alle plekken op het sportpark geldt de 1,5 meter afstand (m.u.v. de gezinsplekken en het jeugdvak)! Ook gelden de veiligheids- en hygiëneregels die opgesteld zijn door het RIVM. 

Het clubhuis of terras bezoeken?
Wil je vanaf het hoofdveld naar het clubhuis, dan kan dit alleen door het hoofdveld via de ingang onderaan de parkeerplaats te verlaten en vervolgens naar het clubhuis te lopen via de gebruikelijke ingang. In het clubhuis gelden ook rondom deze wedstrijd de eerder gemelde veiligheidsmaatregelen. Dit betekent maximaal 70 mensen in het clubhuis (verplichte zitplek aan een tafel) en maximaal 50 zitplaatsen op het terras.

Nogmaals voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop. Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen. Neem de gebruikelijke veiligheid- en hygiëneregels in acht.

Livestream
Het duel tussen Excelsior'31 en Staphorst wordt live uitgezonden door Excelsior'31 TV. Vanaf 14.20 uur begint de uitzending op het YouTube-kanaal van Excelsior'31 TV. 

In onderstaande video legt vrijwilliger Seino Voortman de nieuwe situatie rondom het hoofdveld uit. Deze video is gemaakt voor het oefenduel tegen Hulzense Boys (waar nog 250 toeschouwers welkom waren). Voor bovenstaande wedstrijd geldt dus een maximaal aantal bezoekers van 500. 

 

Kalender icoon zondag 13 september 2020 07:48 / Het eerste

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers