MATCHDAY! 21.30 UUR: Madereros CF - Excelsior'31

Foto bij MATCHDAY! 21.30 UUR: Madereros CF - Excelsior'31

MATCHDAY! 21.30 UUR: Madereros CF - Excelsior'31

Vanavond (vrijdag 9 oktober) staat speelronde vijf op het programma in de eerste divisie. Voor de zaalvoetballers van Excelsior’31 betekent dit een uitduel tegen Madereros CF. Deze wedstrijd heeft plaats in sporthal de Triangel in Lent en begint om 21.30 uur.

Bij Excelsior’31 kan gesproken worden van een valse start van het seizoen. Hoewel het begin september de voorronde van het bekertoernooi wist te winnen, gingen vervolgens alle vier de gespeelde duels in de competitie verloren. Voor de Rijssenaren wordt het dan ook hoog tijd om de eerste punten te gaan pakken.

De thuisploeg, voorheen spelend in Wijchen, maar vanaf dit seizoen in Lent loopt twee duels achter wegens uitgestelde wedstrijden. Met een overwinning en een nederlaag in de competitie doen ze het in ieder geval beter dan de uitploeg.

Madereros CF kende overigens geen goede generale in aanloop naar de wedstrijd van vanavond. Het verloor woensdagavond de tussenronde in het bekertoernooi. Na een 2-6 voorsprong bij ZVV Dosko uit Emmen, zag het deze ruime voorsprong verdampen, eindstand 6-6. ZVV Dosko won vervolgens de strafschoppenserie.

Het duel vrijdag is live te volgen op twitter: twitter.com/excelsior31zaal

Kalender icoon woensdag 7 oktober 2020 09:22 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers