Jan Meijerink (74) overleden

Foto bij Jan Meijerink (74) overleden

Jan Meijerink (74) overleden

Deze week bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van Jan Meijerink. Jan overleed afgelopen dinsdag op 74-jarige leeftijd aan de gevolgen van Corona. 

Jan Meijerink was sinds 1956  lid van Excelsior'31. Hij was nauw betrokken bij de club en voetbalde tot op late leeftijd bij de lage senioren. Daarnaast was hij een tiental jaar bestuurslid. In zijn rol als penningmeester was hij uiterst precies.

In de laatste decennia keek Jan als supporter uit naar de voetbalzaterdag. Hij volgde het eerste elftal van onze vereniging op de voet. Zowel thuis als uit was hij -tot de uitbraak van Corona in maart- van de partij. 

Excelsior'31 wenst Jan zijn vrouw Jannie, kinderen Gertjan, Jessica, Martine en schoonzoon Arjan en de overige familieleden, vrienden en nabestaanden sterkte bij het verwerken van dit verlies.

In verband met de Corona-maatregelen kan er geen afscheid worden genomen. Ook het bijwonen van de begrafenis is niet mogelijk. Wel is het mogelijk om uw medeleven te tonen middels een kaartje of een bericht in het condoleanceregister te schrijven (www.kreijkesuitvaartzorg.nl/condoleance). 
 

Kalender icoon donderdag 5 november 2020 19:22 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers