Support de Excelsior'31-sponsoren in de horeca

Foto bij Support de Excelsior'31-sponsoren in de horeca

Support de Excelsior'31-sponsoren in de horeca

Beste Excelsioren,

We leven momenteel in een bijzondere tijd. Het amateurvoetbal ligt al een tijdje stil, waardoor we elkaar niet kunnen ontmoeten bij Excelsior'31. Om de sponsoren in de horeca een hart onder de riem te steken, willen wij als sponsorcommissie graag de diverse acties die deze sponsoren momenteel hebben bij u onder de aandacht brengen. 

De Poppe
Bij de Poppe in Markelo heeft u de mogelijkheid om van woensdag tot en met zondag af te halen. Dit kan van 16.00 tot 20.00 uur. Ondanks dat het restaurant gesloten is, wil de Poppe u graag van dienst zijn. Op woensdag is het gehaktdag bij de Poppe. De huisgemaakte gehaktbal met verse andijviestamppot staat dan op het menu. De komende weken zal de Poppe ook meer 'wild' gerechten aanbieden. Bestellen kan door te bellen met 0547-361206. Neem ook eens een kijkje op de website van De Poppe voor de mogelijkheden en de actuele menukaart.

Lucky
Ondanks dat Lucky in de vorm van discotheek al sinds het begin van de corona crisis dicht zit, zit het team van de uitgaansgelegenheid in Rijssen alles behalve stil. Zo is aan het begin van de crisis Luke’s Gastrobar & Lounge in het leven geroepen. Nu door de meest recente maatregelen ook dit restaurant moest sluiten, heeft Lucky een unieke drive thru in het leven geroepen met iedere keer een ander thema (de komende week is dit Halloween). De drive thru is iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend tussen 16:30 en 20:30 uur. Bestellen kan telefonisch via 0548-215020 of online via www.lukesgastrobar.nl. Daar is ook het complete menu te vinden. 

Brodshoes
Ook bij Broshoes in Rijssen staat men voor u klaar. De verfijnde gerechten zoals u gewend bent van Brodshoes, maar dan om af te halen en gezellig thoes op te eten. Zin in een culinaire avond thuis en is afhalen nét iets te makkelijk voor u? Ga zelf aan de slag met Kook-Brods-Thoes! Op deze manier legt u zelf de laatste hand aan een culinair 3-gangen diner. Tevens is er wekelijks een wisselend herfstgerecht, zowel warm als koud af te halen. Kijk voor het actuele menu op de website van Brodshoes. Vragen of bestellen? Bel 0548-513888. U kunt de Brods-Thoes gerechten afhalen van dinsdag t/m zaterdag tussen 17.00 en 20.00 uur. 

De Sterkerij
Ook bij De Sterkerij is het mogelijk om thuis te genieten van al het lekker dat De Sterkerij te bieden heeft. Speciaal voor u heeft De Sterkerij een lockdown-bezorgservice! Zo heeft De Sterkerij o.a. het 6-persoons stamppot thuisbuffet, een thuis feestbuffet voor zes personen, een high tea voor twee personen en natuurlijk de befaamde 4 persoons borrelplanken en hapjesschalen. Ook verse broden en belegde broodjes zijn online te bestellen en worden bezorgd. Voor al dit lekkers hoef je de deur niet uit! Kijk voor meer informatie en de actuele menu's op www.desterkerij.nl. Bestellen kan via de website of door te bellen naar 0548-543859. 

Wees loyaal, koop lokaal en steun onze sponsoren in deze moeilijke tijd! 

Sponsorcommissie Excelsior'31

Kalender icoon donderdag 5 november 2020 13:44 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers