Lourens Smids nieuwe Hoofd Opleidingen Onderbouw

Foto bij Lourens Smids nieuwe Hoofd Opleidingen Onderbouw

Lourens Smids nieuwe Hoofd Opleidingen Onderbouw

Lourens Smids is aangesteld als de nieuwe Hoofd Opleidingen voor de onderbouw. Hij volgt Marcel Lankamp op, die zich volledig gaat richten op de interne scouting binnen de jeugdopleiding. Daarbij zal Marcel Lankamp intensief samenwerken met Marcel Borkent (Hoofd Opleidingen Bovenbouw), Lourens Smids (Hoofd Opleidingen Onderbouw) en de Technische Commissie. 

Naast de functie van Hoofd Opleidingen Onderbouw zal Lourens Smids ook op het veld actief blijven als trainer. Zo gaat hij de techniektrainingen voor de jongste jeugd verzorgen en zal hij assistent-trainer worden bij Excelsior’31 2. Daarnaast wordt Lourens Smids samen met Stephan Bloemendal verantwoordelijk voor de coaching bij wedstrijden van Jong Excelsior’31. Ook is de Rijssenaar sinds vorig seizoen actief als coördinator spelprincipes binnen de jeugdopleiding.  

Lourens Smids, die dit seizoen nog Excelsior’31 JO15-1 onder zijn hoede heeft, is blij met zijn nieuwe uitdagingen binnen de club. “De laatste jaren heb ik de groei van onze jeugdopleiding van dichtbij mee mogen maken. Toen de vraag kwam of ik de functie van Hoofd Opleidingen Onderbouw wou gaan bekleden, werd ik al snel enthousiast. Vanaf mijn zestiende ben ik al trainer bij Excelsior’31. Destijds ben ik begonnen als trainer in de onderbouw. Het ontwikkelen van spelers in de onderbouwleeftijd is fantastisch en erg belangrijk als basis voor de verdere opleiding. Daarom kijk ik er erg naar uit om de fundering van onze opleiding nog verder te gaan versterken in samenwerking met de trainers, de HJO Bovenbouw en overige kaderleden, waarbij spelplezier en ontwikkeling hand in hand gaan.”

Het bestuur van Excelsior’31 wenst Lourens Smids veel succes en plezier met zijn nieuwe uitdagingen voor komend seizoen.

Kalender icoon woensdag 17 februari 2021 16:49 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers