John Lubbers keert als jeugdtrainer terug bij Excelsior'31

Foto bij John Lubbers keert als jeugdtrainer terug bij Excelsior'31

John Lubbers keert als jeugdtrainer terug bij Excelsior'31

Foto boven: Voormalig Excelsior'31-spelers John Lubbers (links) en Adi Draganovic (rechts) juichen na een overwinning bij DVS'33. 

John Lubbers is vanaf komend seizoen de nieuwe trainer van Excelsior’31 JO15-1. De 32-jarige Enternaar hoopt op korte termijn zijn TC2-opleiding af te ronden en loopt daarvoor momenteel stage bij het eerste elftal van Enter Vooruit.

John Lubbers is geen onbekende bij Excelsior’31. De oud-speler van het eerste elftal was zes seizoenen actief in de hoofdmacht. In de zomer van 2009 kwam de oud-prof over van Heracles Almelo en in 2015 maakte de centrale verdediger de overstap naar SVZW. John Lubbers vertrok medio 2019 bij de club uit Wierden om zijn carrière af te sluiten bij SV Enter, waar hij naast speler ook de rol van assistent-trainer vervulde. Sinds dit seizoen focust John Lubbers zich volledig op het trainerschap en loopt hij voor zijn TC2-opleiding stage bij Enter Vooruit. 

“Het is alweer zes jaar geleden dat ik ben vertrokken bij Excelsior’31. De afgelopen jaren ben ik de club altijd blijven volgen. Zo kijk ik bijvoorbeeld elk weekend nog naar de samenvatting van het eerste elftal via Excelsior’31 TV. Na een aantal prettige gesprekken met Marcel Borkent en Harry Beltman van de Technische Commissie waren we er snel uit. Ik heb ontzettend veel zin om als trainer aan de slag te gaan bij Excelsior'31. Ik hoop mijn ervaring als speler over te kunnen brengen op de spelers van JO15-1 en zo een steentje bij te dragen aan hun ontwikkeling als voetballer, zowel binnen als buiten het veld”, vertelt John Lubbers over zijn nieuwe uitdaging binnen de jeugdopleiding van Excelsior'31. 

De Technische Commissie van Excelsior’31 is blij dat John Lubbers komend seizoen terugkeert op De Koerbelt en wenst hem veel plezier en succes.

Kalender icoon donderdag 18 februari 2021 12:21 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers