Pim ten Have blijft bij Excelsior'31

Foto bij Pim ten Have blijft bij Excelsior'31

Pim ten Have blijft bij Excelsior'31

Pim ten Have blijft bij Excelsior’31. Het contract met de 24-jarige verdediger is met een seizoen verlengd. 

De inwoner van Groningen, met roots in Lettele, doorliep de jeugdopleiding van PEC Zwolle. Hij maakte in de zomer van 2018 de overstap van de beloften van PEC Zwolle naar Excelsior'31. Pim ten Have werd in zijn eerste seizoen bij Excelsior'31 kampioen in de Hoofdklasse en vertrok in de zomer van 2019, vanwege zijn studie in Groningen, naar Harkemase Boys. Na een seizoen in Friesland gespeeld te hebben keerde Pim ten Have dit seizoen terug in Rijssen. Daar tekent de multifunctionele verdediger nu voor zijn derde seizoen op De Koerbelt. 

“Vanwege mijn studie en wat andere ambities in Groningen, had ik wat meer tijd nodig om te bekijken of het voetballen bij Excelsior’31 ook volgend seizoen is te combineren. Ik vind het mooi dat de Technische Commissie mij deze tijd heeft gegeven. Ik voel mij thuis bij de club en ben blij dat ik ook komend seizoen het shirt van Excelsior’31 kan en mag dragen”, aldus Pim ten Have.

De Technische Commissie is blij dat Pim ten Have heeft besloten om zijn contract bij de club te verlengen waardoor hij ook komend seizoen deel uitmaakt van de eerste elftalselectie. 

Inmiddels bestaat de selectie voor komend seizoen uit 22 spelers. De contracten van Pim ten Have, Niek Davina, Lars Nijeboer, Hakan Sandikci, Emilio Solino Overmars, Jasper Groothuis, Frank Gerritsen Mulkes, Lucas van Beek, Jasper Veltkamp, Anthony van Zaltbommel, Hielke Penterman, Stijn Beverdam, Hakim Ezafzafi, Dérian Reinders, Givan Werkhoven, Sander Thomas, Vincent Schmidt, Michel Gerritsen Mulkes, Desney Bruinink, Mirko Zwiers en Niels Leemhuis werden verlengd en Siebe Schets maakt de overstap van GOES naar Excelsior'31.

Kalender icoon dinsdag 23 februari 2021 11:39 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers