Matthijs Zandvoort en Ricardo Klaver ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Foto bij Matthijs Zandvoort en Ricardo Klaver ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Matthijs Zandvoort en Ricardo Klaver ook komend seizoen jeugdtrainer bij Excelsior'31

Matthijs Zandvoort (foto boven) is ook komend seizoen trainer van Excelsior’31 JO11-1. Het wordt voor hem het tweede seizoen als trainer van JO11-1, daarvoor trainde de Rijssenaar diverse andere teams in de onderbouw.

"Ik ben er erg blij mee dat ik ook komend seizoen Excelsior’31 JO11-1 onder mijn hoede mag nemen. Het is een zeer leuke leeftijd om mee te werken. De spelers zijn erg leergierig en het is supergaaf om ze te zien ontwikkelen naar het steeds beter voetballen als team. De meeste spelers uit de huidige groep heb ik nu twee of zelfs drie seizoenen mogen trainen, dus het zal weer even wennen zijn om voor een volledig nieuwe groep te staan. Een leuke uitdaging en ik kijk er naar uit om ook deze nieuwe groep spelers door te ontwikkelen en te zien groeien als voetballer”, aldus Matthijs Zandvoort.

Ook Ricardo Klaver blijft actief als jeugdtrainer bij Excelsior’31. Na twee seizoenen de JO9-1 te hebben getraind zal hij komend seizoen JO10-1 van oefenstof voorzien. Dit seizoen hoopt de Rijssenaar zijn TC3/UEFA C-diploma te behalen. Hiervoor dient hij alleen nog een praktijkexamen af te leggen.

De Technische Commissie wenst Matthijs en Ricardo ook komend seizoen veel plezier en succes toe bij de club. 

Edgar Siemerink (Technische Commissie) is blij met de trainers die nu vastliggen voor de onderbouw: “We hebben een mooie mix van ervaren en jonge talentvolle trainers. Doordat de meeste trainers al een aantal jaren meelopen, hebben we ook continuïteit in de opleiding."

Kalender icoon maandag 1 maart 2021 20:00 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers