Trainer Paulo ten Buuren van Excelsior'31 2 naar Enter Vooruit 2

Foto bij Trainer Paulo ten Buuren van Excelsior'31 2 naar Enter Vooruit 2

Trainer Paulo ten Buuren van Excelsior'31 2 naar Enter Vooruit 2

Paulo ten Buuren vertrekt na dit seizoen bij Excelsior’31. De 42-jarige oefenmeester uit Hengelo was bezig aan zijn eerste seizoen op De Koerbelt. Bij Excelsior’31 heeft hij momenteel het tweede elftal onder zijn hoede. 

Komend seizoen staat Paulo ten Buuren voor de groep bij het tweede elftal van Enter Vooruit: “Excelsior’31 stopt met het Onder 23-team, waardoor het tweede elftal weer het elftal wordt dat achter de hoofdmacht zit. Bij Enter Vooruit 2 blijf ik actief in de reserve hoofdklasse. Tevens is het een geen onbekende club voor mij, want zowel mijn opa en oom hebben er gespeeld en mijn neefje is er nog steeds actief. Ik kijk dan ook uit naar deze nieuwe uitdaging.”

Paulo ten Buuren kijkt met een goed gevoel terug op zijn tijd in Rijssen: “Ondanks dat het maar een korte periode was, heb ik genoten van mijn tijd bij Excelsior’31. In het bijzonder wil ik Wim Pijffers (leider) en de spelersgroep van Excelsior’31 2 bedanken voor de goede samenwerking dit seizoen.”

De Technische Commissie van Excelsior’31 bedankt Paulo ten Buuren voor zijn inzet en wenst hem veel succes toe in de toekomst.

Kalender icoon woensdag 3 maart 2021 20:56 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers