Scheidsrechters gezocht voor seniorenwedstrijden

Foto bij Scheidsrechters gezocht voor seniorenwedstrijden

Scheidsrechters gezocht voor seniorenwedstrijden

Voor het komende seizoen zijn wij op zoek naar scheidsrechters (m/v), die ons scheidsrechtersteam willen komen versterken. We zoeken vrijwilligers die af en toe een wedstrijd willen fluiten op de zaterdagmiddag. Het gaat hier om lagere seniorenteams. De speeltijden zijn om 12.45 uur en 14.30 uur.

Dit seizoen gaan we met 16 seniorenteams de competitie in. We zijn trots op de scheidsrechters die we hebben, maar met dit aantal is het elke week weer een puzzel om alle wedstrijden te kunnen voorzien van een scheidsrechter. Daarom zijn we op zoek naar jou! Het zou al mooi zijn als je 1x in de 3 á 4 weken een wedstrijd zou willen fluiten. Maar mocht je interesse hebben om (bijna) elke week te willen fluiten, dan kan dat natuurlijk ook.

Je hoeft niet daadwerkelijk lid te zijn van Excelsior’31. Als club bieden wij een scheidsrechterstenue en na afloop van de wedstrijd kan er een drankje en eventueel een versnapering genuttigd worden. Afhankelijk van het aantal wedstrijden dat er wordt gefloten verstrekken wij een kleine onkostenvergoeding.

Al met al zijn wij een mooie, groeiende club, die sportiviteit en saamhorigheid hoog in het vaandel heeft staan. Als scheidsrechter kun je daar een mooi onderdeel van uitmaken.

Heb je interesse of eventuele vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de scheidsrechterscoördinator senioren, Sjon Esink (06-2096 1546)

 

 

Kalender icoon dinsdag 27 juli 2021 21:43 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers