Unieke kans voor Excelsioren: je naam op het nieuwe spandoek achter het doel!

Foto bij Unieke kans voor Excelsioren: je naam op het nieuwe spandoek achter het doel!

Unieke kans voor Excelsioren: je naam op het nieuwe spandoek achter het doel!

Een begrip op De Koerbelt, het prachtige spandoek aan de ballenvanger met de tekst 'You'll Never Walk Alone'. Na jaren dienst te doen als punt van herkenning en kreet uit ons hart, is het aan vervanging toe.

Omdat we met z’n allen Excelsior’31 zijn, komt er een uniek nieuw doek te hangen (met de tekst: 'Wij zijn Excelsioren') en u en jij kunnen er ook op komen te staan! 

Voor maar €10,- per vermelding, komt je naam op het nieuwe, prachtige grote doek achter het doel op de ballenvanger. Vaker vermeld worden? Geen probleem, dan komt je naam vaker op dit doek. Het is alleen mogelijk om je voor- en achternaam op het doek te plaatsen, er worden geen kreten of clubnamen geplaatst.

'Wij zijn Excelsioren' is nog nooit zo actueel geweest. Meld je dus snel aan.

Dit kun je doen op de volgende manieren:
- Dit formulier (klik hier) invullen en direct betalen via iDEAL
- Je naam, telefoonnummer en de voor- en achternaam die op het doek moet komen te staan mailen naar waltink@talen.nl. U ontvangt dan een betaallink van de Supportersvereniging waarmee u kunt betalen.
- Appje sturen naar Wille Altink (06-21585643). Ook hier vermelden met welke naam je op het doek wil. U ontvangt dan een betaallink van de Supportersvereniging waarmee u kunt betalen.
- Zaterdag op De Koerbelt, tijdens de oefenwedstrijd Excelsior'31 - SVZW de lijst invullen en contact betalen bij Willie Altink.

Kalender icoon vrijdag 16 juli 2021 09:33 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers